Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnewdnewdewwdewd

często widzę dziewczyny ,które

Polecane posty

Gość dnewdnewdewwdewd

są brzydsze z buzi ode mnie , ale lepiej ubrane niestety. jestem zadbaną dziewczyną i mam powodzenie ,ale ciuchy mam takie sobie. nie chodzę ubrana niechlujnie ,ale nie mam tyle ciuchów co niektóre dziewczyny. co dla was bardziej się liczy ładna twarz u dziewczyny czy strój? bo jak widzę taka odpicowaną laskę ,ktora mimo ,że ma np garbaty nos i waśkie usta wygląda efektownie to też bym chciala mieć takie ciuchy..

Gość dnewdnewdewwdewd
tylko ładne ciuchy czesto kosztują niestety. ciężko przynajmniej mi znaleść takie ciuchy ,ktore są względnie nie drogie

ładna twarz, to oczywiste ;) a ladnych tanich ciuchow mozesz zawsze poszukać w tzw. lumpeksach. mozna wygrzebac markowe fajne ciuchy w dobrym stanie jak brakuje kasy ;)

Gość a kuku panie kruku
pamietaj-nie szata zdobi czlowieka!

Gość sosssssss
wiesz jak dziewczyna ubrana jest na przysłowiowa kooorwe to wiadomo ze kolesie na nia poleca ale ci z innej beczki nienormalni, : ) poprostu ubieraj sie jak ci wygodnie wtedy normalny facet dostrzeże to ze masz cos w sobie :)

Gość ppppppppppppp
TYLKO KULTURA ODRÓŻNIA BABĘ OD KOBIETY:) wiec sie nie przejmuj:-)

Gość pole obowiązkowe i już
dla facetów ważniejsza będzie twarz. ja jestem kobieta i lubię jak osoby wokół mnie są ładnie ubrane. I nie zgadzam się że ładny ciuch = drogi ciuch.

Gość dnewdnewdewwdewd
w lumpeksach czasem kupuje czasem w tanszych sklepach . ale często ciężko jest znaleźć np fajne niedrogie szpilki. jeszcze bluzkę czasem się znajdzie tanią i ładną ,ale też jest ciężko. przeważnie jest tak ,że te efektowne ,eleganckie rzeczy są drogie tak ciuchy jak biżuteria , buty. nawet z mojej ,,skórzanej " kurtki ostatnio zeszła farba na ramionach no się wytarła . studiuje prawo i na mojej uczelni jest dużo córek prawników chyba ,że maja takie ciuchy. niektóre takie odpicowane chodzą w jakiś kieckach obcisłych itd

Gość dnewdnewdewwdewd
21

ależ narzekanie. Kto ci broni kupić raz droższe szpilki i w nich chodzić? Albo kilka tańszych?

Gość dnewdnewdewwdewd
a ja to zwykle ubieram się w jeansy ,albo spódniczkę kiedy jest ciepło i bluzkę mam też parę letnich sukienek ,ale są takie zwykłe ,a nie tak bardzo efektowne. niby nie szata zdobi człowieka ,ale jednak takie odpicowane się nie raz ładnie prezentują

moja kochana nie załamuj się wiesz dlaczego nawet te panny które są z normalnych domów są odwalone jak ta lala mają sponsorów a właśnie te z prawa są do takich układów najbardziej chętne nie daj się wpędzić w kompleksy pomyśl ze kiedyś będzie cie stać na takie ubrania i zarobisz na nie sama a nie wypinając pupe trzymaj się napewno jesteś super dziewczyną gorąco pozdrawiam marta

dlaczego zaraz dziewczyna która jest ładnie ubrana musi mieć sponsora? Albo od razu, że bogata z domu i nic tylko ciuchy jej w głowie? To już nie można być normalną dziewczyną która po prostu lubi ładnie wyglądać? I nie chcę być kolejną szarą myszką która założy jeansową mini którą kupiła sobie mając 16 lat i na to bluzkę ?

chcesz mieć eleganckiego coś to zajrzyj chociażby na allegro: http://www.allegro.pl/item1091369238_0i1972_elegancka_bluzka_z_zabotem_kokardka.html http://www.allegro.pl/item1086202422_fz_b030_sisley_q307_nowa_elegancka_bluzka_40.html poza tym coś czuję, że u ciebie brak jest ubraniowego smaku i tyle. Zakładasz coś po prostu. I koniec. A wystarczy czasem delikatny dodatek i nagle stajesz się subtelną panią prawnik bez wydawania fortuny

Gość seksowniutka
NA MNIE FACECI BARDZIEJ ZWRACAJĄ UWAGE GDY SIĘ WYSTROJE