Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyzej w temacie

co zwiedzić, zobaczyć, pójść na wakacjach w rejonie Władysławowa, chłapowa??

Polecane posty

Gość jak wyzej w temacie

Gość maszoperia
latarnia w Rozewiu:)

Gość maszoperia
port we Władysławowie

Gość maszoperia
ostatnio jak byliśmy we Wład. to zrobiliśmy sobie wycieczkę na Hel, super było

Gość słuchajcie mam takie pytanie
chodzi mi o Jastarnię, był tam ktoś kiedyś? Jest tam może jakiś supermarket?

Gość jak wyzej w temacie
a jęsli chodzi o dyskotyeki w samym władku to co polecacie ?:)

Gość maszoperia
tak, są Delikatesy Centrum

Gość maszoperia
we Władku jest Czarny Koń ale nigdy tam nie byliśmy bo to typowa dyskoteka, a my raczej jak juz to knajpka z muzyką, ale w Czarnym Koniu zawsze dużo ludzi bywa, i chyba selekcja jest:)

Gość maszoperia
a na plaży jest dyskoteka w namiocie Lecha, ale z kolei tam pustki

Gość jak wyzej w temacie
pytam bo wyjeżdzam tam z mężem i przyjaciółmi niedługo, a inna znajoma mówiła ze trochę tam nudno jest :) a jeśli chodzi o jedzenie to dobre, w przestępnych cenach? może coś polecacie ? :) byłabym wdzięczna ża każdą informację :)

Czarny Kon to fajny maly klub, zmienil sie bardzo na przelomie paru lat, a czy jest selekcja? Mysle ze nie ma. A co tu jest do zwiedzenia to musialabym sie porzadnie zastanowic, mimo ze mieszkam tu cale zycie :)

Gość maszoperia
dla nas osobiście wcale nudno nie było:), fajna plaża, dużo młodych ludzi, można kogos poznać, przysiąść się, ogólnie atmosfera naprawdę super:), jedzonko stosunkowo tanie i dobre:), z tym, że większość knajpek ma podobne menu, aczkolwiek każda serwuje przepyszne mięsko z girlla

Gość maszoperia
rurka z kremem; ale Ci zazdroszcze! uwielbiam Władysławowo, byliśmy jak do tej pory dwa razy i teraz już chyba zawsze będziemy tam jeździć nad morze

Gość jak wyzej w temacie
dziękuję Wam :):) mam nadzieję, że spędzę miły urlop, byle tylko pogoda spisała się na medal :P

Gość maszoperia
powodzenia, oby (tfu tfu) aura dopisała, będziecie zadowoleni

polecam plaże w okolicy Kuźnicy - nawet w sezonie pusta ! plaże we władysławowie i okolicach przepełnione, więc warto podjechać te pare km i rozłożyć się na puściutkiej i pięknej plaży w okolicach Kuźnicy - również w tym roku tam jadę :)

Gość anulkaaaaaa
ja byłam 2 lata temu ze znajomymi we władysławowie: knajpek z jedzeniem mnostwo, ceny hmmm srednie bym powiedziala w szczegolnosci ryby drozsze niz u mnie w Małopolsce :/ najlepsze co tam jadłam - to hot dogi w jastrzebiej gorze przy zejsciu na plaze.... 9 zlotych a 3 osoby sobie pojedza :) co do knajpek z muzyką najbardziej do gustu przypadła mi bodajże "tropical island" o ile dobrze pamietam nazwe - fajny klimat ta dyskoteka o ktorej ktos wyzej pisal nie bylam nigdy ale faktycznie zawsze mnostwo osob sie tam krecilo jesli chodzi o imprezowy klimat to chałupy i te imprezki w namiotach na plazach wymiataja :) szczegolnie jak masz 18 - 23 lata :P ogólnie jeśli jest pogoda to jest ok, jesli nie ma pogody to juz srednio no bo wiadomo...... jak pada to pare dni sobie mozna zorganizowac, ale dluzej to szczerze nudy..... a np. kiedys bylam w Mielnie i tam mam wrazenie niezaleznie od pogody zawsze jest zajebiaszczo :) acha - i mam wrazenie ze caly Hel i władysławowo to troche przereklamowane sa - a poza tym totalny lansik "warszawskich wiesniakow" nie obrazajac nikogo

Gość anulkaaaaaa
o jeszcze wesołe miasteczko jest :P i nie radze rozpoczynac / konczyc wakacji w niedziele - koreeeeeeek taki ze sie odechciewa ogolnie korki tam juz od torunia straszne byly wtedy......

Ja sie ciesze ze tutaj mieszkam, 10 miesiecy czeka sie az nasze okolice zaczna tetnic zyciem i to jest wlasnie super :) Wkurzaja mnie tylko w sezonie korki, platne parkingi i drozsze jedzenie.

Gość maszoperia
no tak - coś za coś - a prowadzisz może prywatną kwaterę?

Gość anty___reklama
Ja własnie dwa tygodnie byłam w Jastrzębiej Górze. W piątek wróciłam. Mimo, że poza sezonem to świetnie było. Nawet w morzu się kąpaliśmy :) Co do zwiedzania to myśmy zwiedzali latarnię w Rozewiu, Lisi Jar, Juratę i świetne molo, Hel, fokarium na helu, porty, Ogólnie wszystkie pobliskie miasteczka pozwiedzaliśmy. Bardzo ładne okolice. A sklepy są duże niedaleko, jest biedronka, lidl, intermarche, polomarket i ceny takie jak wszędzie. A w JAstrzębiej Górze pyszne jedzenie... Udanego wypoczynku.