Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dara...

czy wy też tak macie??

Polecane posty

Gość dobra dara...

Dziś w nocy mój mąż wyjechał do pracy a ja zostałam sama z dzieckiem...czy wy też tęsknicie??źle mi bardzo

Gość niespełniona tania lokata
o taaaak,ja tak miałam,ciężkie do przeżycia.a pozniej sie dziwią ze małżeństwa się rozpadają.

Gość dobra dara...
no dokłądnie zaczęliśmy się tylko z mężem okropnie kłócić...ale teraz jest nawet w pożądku...bo potrzebowaliśmy rozmowy...

zaczeliśmy się kłócic,miałam tak samo,Kochana dziś liczy się tylko praca i pieniądze,rodzina ,żona schodzi na drugi plan,TAKIE DZIS JEST ZYCIE>

Gość dobra dara...
rozeszłaś się z mężem??my mamy 8miesięczną córkę i 10miesięcy po ślubie jesteśmy

9 miesięcy mieszkamy osobno,chyba grozi nam rozwód,mamy małego synka,po prostu poradze ci tak ,jedna połowa musi zrezygnować z czegos na rzecz tej drugiej,i tak to juz jest,bo inaczej to tylko kłotnie.

Gość dobra dara...
ale pieniądze na utrzymanie dziecka i siebie też musimy mieć....a teraz jest bardzo ciężko o pracę na miejscu....

W małżeństwie i związkach trzeba chodzić na kompromisy. Rozumiem, że pieniądze są ważne na utrzymanie rodziny, ale w żadnej normalnej pracy nie trzeba wychodzić do pracy w nocy. Twój mężuś najwyraźniej chce robić karierę kosztem rodziny. 🖐️

moj pracuje tylko nocki... tesknie za nim.. ale klade sie spac... niestety takie zycie... wraca po 12-14 godzinach, zje i spi i do pracy ale weekendy spedzamy razem :)

zycie jakos plynie... choc mnie wszystko czasem denerwuje... zawiesc dziecko do szkoly, odebrac, zakupy , sprzatanie, obiad itd czuje czasem, ze tak naprawde jestem sama... a te weekendy to choc razem to czesto w domu bo on odpoczywa... ale wiem, ze nie znioslabym dluzszego rozstania, np gdyby pracowal w innym panstwie lub miescie albo dalekie wyjazdy, bo jest kierowca... wiem chociaz, ze (nie)dlugo wroci

Gość dobra rada...
mój pracuje 400km ode mnie