Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksaaaana

niebieskie światło ???

Polecane posty

Gość roksaaaana

Witam, Mam takie nietypowe pytanie, z tego względu, że mój chłopak zaproponował mi bym wymieniła żarówki do reflektorów głównych z standardowych na takie, które zapewnią zimne światło o „martwej niebieskiej poświacie, coś takiego jak tutaj http://www.sklepelektro.pl/osram-cool-blue-55wh7-64210cb-p-41.html?cPath=60_61 . Ja się na tym za bardzo nie znam, ale czy moja decyzja o zmianie będzie słuszna. Mój chłopak upiera się, że poprawiają one widoczność w trudnych warunkach. A mnie szczerze powiedziawszy niepokoi trochę ten niebieskawy kolor. Proszę poradźcie coś totalnej amatorce.

Gość to po co zabierasz
one faknie wyglądają, mają ładny kolor, ale rpawda jest taka, że wcale nie poprawiają widoczności a wręcz przeciwnie. z tym, że to nie jest wielka różnica ;) moim zdaniem nie ma czego sie obawiac

Gość roksaaaana
No właśnie mój chłopak się upiera, że poprawiają widoczność. A może znajdzie się ktoś kto ma takie żarówki??? I czy rzeczywiście bardzo dobrze spełniają swoją rolę?

Gość no i się zaczyna
no i policja cię dopadnie, bo nie wolno mieć takich świateł

Gość roksaaaana
Nie za bardzo rozumiem, skoro są w sprzedaży, to czemu nie można ich używać? To jest raczej nielogiczne...