Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiankaa

Miejsce na seks

Polecane posty

Gość Warszawiankaa

Mam pytanie odnośnie miejsc w Warszawie na seks. Chodzi mi o miejsce "na łonie natury". Możliwe jak najodludniejsze-będzie to raczej środek dnia. Zastanawiam się czy nad Wisłę można już wjeżdżać samochodem czy jeszcze pozagradzane tymi workami z piaskiem. Może polecacie jakiś lasek lub park? Oczywiście chodzi mi o Warszawę, najlepiej Białołęka, Żoliborz, Bielany.

Gość eeehhh
Polecam mój balkon. Dobra lokalizacja spełniająca Twoje oczekiwania :)

Gość Warszawiankaaa
Łono natury miało być :p Poza tym ja mam lęk wysokości :p

Gość eeehhh
Pogadam z sąsiadem z parteru. Udostepni ogródek :)

Gość Warszawiankaaa
"młociny sa zayebiste - kawał terenu i napewno znajdziecie jakąs odludną polanę. W Powsinie można" Powsin za daleko i trochę nie w tą stronę dla mnie. Poza tym coś mi się wydaje, że w Powsinie zawsze dużo ludzi. A młociny mógłbyś sprecyzować? Las Młociński czy Park Młociński? Czy obojętnie? Ja kompletnie tamtych okolic nie znam, a ze względów czasowych tam będzie najlepiej się spotkać :)

Gość babice stare, iazbelin, kampin
babice stare, izabelin, kampinos mnóstwo miejsc znajdziesz, wjedz od starego wysypiska smieci na radiowej , wjez od żeromskiego tam

Gość Warszawiankaaa
" Pogadam z sąsiadem z parteru. Udostepni ogródek" Ale czy to odludne miejsce jest??

Gość Warszawiankaaa
" babice stare, izabelin," Dzięki, ale to już chyba odrobinę za daleko.

Gość eeehhh
czy odludne? Chyba tak. Mnie i sąsiada nie nalezy liczyc ;) najlepsze miejsce na tego typu zabawy to nadmorskie wydmy. Polecam. No i zapraszam nad morze. :)

Gość babice stare, iazbelin, kampin
z żoliborza to już bliżej niż na izabelin nie ma nigdzie :O jeszcze ewentualnie nad wisłą nad kanałkiem i cytadela

Gość Warszawiankaaa
Ja nie mieszkam na żoliborzu, a jedynie tam planuję seks :) Będziemy mieć mało czasu, którego nie chcemy tracić na dojazd :)

Gość Warszawiankaaa
Hahaha. Ja 25, on 43 :p Tyle, że ja mam męża, więc u mnie nie możemy, a on nie mieszka w Polsce i akurat przyjeżdża jutro do Wawy i jutro też wyjeżdża. Gdyby nocował w Warszawie to nie byłoby problemu, bo spotkalibyśmy się u niego w hotelu, a tak będziemy mieć tylko godzinkę :)

Gość monogamiczny pijak i złodziej
saska kępa

Gość Warszawiankaaa
"tos ty kurew zwykła" Dzięki za opinię, na tym mi najbardziej zależało.

Gość Warszawiankaaa
Nie kocham kogoś innego.

Gość Warszawiankaaa
Nie po to zakładałam ten topik, jest tu kilka innych o zdradzie, tam się możesz wyżyć. Tutaj nie zamierzam na ten temat dyskutować. Poza tym skąd wiesz, że nie mam takiego układu z mężem, że pozwalamy sobie na seks z innymi.

hej ja znam kilka miejsc, i jest to bardziej Rembertów i te okolice...rezerwat olszynka... nad Wisłą to będzie tyle ludzi że chyba rady nie dacie....

Gość Warszawiankaaa
Olaskr te okolice trochę nie w tę stronę, którą planuję :) On ma spotkanie w okolicach Żoliborza i dlatego tam szukam odpowiedniego miejsca. Kiedyś byłam nad Wisłą w okolicach Białołęki, była to sobota i ludzi nie było prawie w ogóle. Może w tygodniu będzie odludnie :)

Gość Warszawiankaaa
A może mój mąż jest jeszcze starszy :p I to jest młodsza wersja :p Teraz się obraziłeś i w imię moralności nie będziesz mi pomagał ;) Dorośnij!

Gość Warszawiankaaa
Oceniaj dalej nic o mnie nie wiedząc. Nie wyszłam za mąż dla kasy, a z miłości. Mój mąż nie jest wcale stary, ma 29 lat. Zdradzam, bo mam za mało seksu. I w ogóle co Cię interesuje moje życie?

NIE CHODZI MI O CIEBIE KONKRETNIE TYLKO O SAM SENS ZDRADY. Gdyby mi cos nie pasowało w związku to bym sie rozstał z taką osobą i znalazł inną, z którą bym sie lepiej dograł. Wszyscy by byli szczęśliwi bo nie powiesz mi że on jest zadowolony że się walisz z jakims zgredem.Wiesz ja sie brzydze kurestwem