Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaa2333latttaa

zrobic to czy nie?

Polecane posty

Gość kingaa2333latttaa

jestem zgrabna ładna zadbana itd tylko biust mam mały :( bo B srednie . tzn podobno ma ładny kształt podobał sie i moim facetom i koleżankom ( nie jestem lesba tylko nie wstydzimy sie siebie ;) ) zastanawiam sie nad powiekszeniem tylko boje się ,że cos bedzie nie tak np. jakieś zakażenie, zły kształt itd. ale lepiej bym się czuła i myślę wyglądała z biustem np C. jestem drobna to jest inna sprawa i nie wiem czy taki biust by mi pasował...ale pod ubraniem wydaje sie szczególnie mały musze kupować staniki typu push-up jakieś wkładki i wtedy wyglądam dopiero kształtniej. mam prawie idealnie wymiary bo w talii mam 61 w biodrach 92 pod biustem 70 a w biuście tylko 85 :/ a jakbym miała 90 to by to lepiej wyglądalo

Gość kingaa2333latttaa
up up

Gość kingaa2333latttaa
tylko nie chce żeby mi facet np gadał ,że jestem pusta itd bo on i tak uważa ,że za wiele czasu poswięcam na dbanie o wygląd. i ciągle mi mowi ,,nie poprawiaj sie juz jest ok " a jakbym powiększyła biust to nie wiem jakby zareagował podejrzewam ,że by mu sie to nie spodobało . ale zdrugiej strony najważniejsze żebym ja sie dobrze czuła...

Gość Pantiktak
Jest metoda nieinwazyjna powiekszania piersi, zorientuj sie w google :) i moze to wystarczy ;)

Gość wloz je razem z innymi
a po jakiego,,,,,,,,,chcesz sobie robic cos niepewnego?,zawsze masz szanse,ze biust sie powiekszy po urodzeniu dziecka,na zabieg zawsze masz czas.

posłuchaj faceta... chyba on jest mądrzejszy w tym związku :D:D:D "mam prawie idealnie wymiary bo w talii mam 61 w biodrach 92 pod biustem 70 a w biuście tylko 85 :/ a jakbym miała 90 to by to lepiej wyglądalo" - boskie masz, dziewczyno, problemy... I pomyśleć, że jesteś moją imienniczką! DŻIZAS!!!!!

Gość kingaa2333latttaa
up

Gość kghgcghg
mi się biust powiększył po drugim porodzie dopiero.mojej kumpeli po pierwszym zwiędły cycki ale moim zdaniem dlatego że za szybko schudła i ciągle się odchudza.ma obwisły biust i zmarszczki na nim jakby miała 70 lat

Gość kingaa2333latttaa
ale wiesz jakbym miała tez 90 czy nawet trochę więcej to jakbym załozyła taką obcisła sukienkę ... obeszło by się bez wkladek i by była piękna klepsydra. no i dekolty wiadomo.. ale boje sie bólu przede wszytskim powikłan ,że cos nie wyjdzie i ze facet sie obrazi ,albo uzna mnie za pustą

Gość kingaa2333latttaa
ale czemu puste? bo chcemy wyglądac jak najlepiej? mam już dosć wkładek chcialabym poprostu ubrac stanik i sie nie przejmować. kase mam na to choć wiadomo troche mi jej szkoda to całe 10 tys u dobrego chirurga

Gość kingaa2333latttaa
własnie nigdy nie ma pewności czy coś się nie uda i to jest najgorsze..

Gość chinota
e tam dobre masz wymiary i wszystko szukasz dziury w całym :P

kobieto, ludzie mają większe problemy, uwierz... Np., nogę krótszą o te Twoje zakichane 5 centymetrów!!!! A Ty się zastanawiasz nad tym czy sobie cycki powiększyć z 85 do 90, bo wtedy będziesz bardziej wymiarowa i bliżej Ci będzie do ideału... Przeczytałaś w ogóle to co piszesz? Nie mam nic przeciwko dbaniu o siebie i dążenia do idealnego wizerunku ale w tym momencie jesteś masakrycznie małostkowa!

wg mnie powiększanie sylikonem jest bez sensu, tym bardziej że nie jesteś jakaś płaska, a dużo dziewczyn by chciało mieć B tak jak ty. Ja bym nie chciał dziewczyny z sylikonem.

robert ale to nie chodzi o to co facet nie chce, chodzi o to ze ona lepiej sie bedzie czula ztym. czy wszyscy maja zaczac jesc ziemniaki z kefirem i nosic worki po kartoflach tylko dla tego ze inni maja gorzej bo jest tylu glodujacych i tylu ubogich? jest duzo ludzi z wiekszymi problemami ale jezeli nas stac na spelnianie wlasnych zachcianek dla wlasnegosamopoczucia to czemu nie? zwlaszcza ze w dzisiejszych czasach implanty sa tak nowoczesne ze nie daja ksztaltu pileczek. robert nie chce dziewczyny z silikonami ale znajdzie sie inny co bedzie chcial badz mu to nie bedzie przeszkadzało

No wiesz, ja mam "gorzej" od Ciebie bo mam wymiary 81/65/95 ale jakoś o operacji nie myślę. Fakt, biodra mam, bo taka jest miednica, a góra szczuplutka, ale leje na to. Dziwnie mnie poskładano no ale co zrobić.