Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciężna wścieklizna

Czy miałam prawo się wkurzyć?

Polecane posty

Pożarłam się z facetem,nakrzyczałam na niego.Jestem w 3 miesiącu ciąży,w sierpniu mamy brać ślub ale do tego czasu mieszkamy osobno.On ma bardzo bogatą rodzinę,ponadto dużo zarabia a ciągle je u mnie,już mnie to drażni.U mnie w domu się nie przelewa,zawsze staram się zrobić jakiś obiad żeby dostał jak przyjedzie,ale on wie jak jest u mnie w domu a mimo to przyjeżdża i mnie objada.Jego matka gotuje codziennie,a on mając u siebie obiad za 15 minut twierdzi ze nie chce mu się czekać i ze on przyjedzie do mnie bo i tak nie jest głodny,mija pół godziny i muszę kombinować co mu zrobić do jedzenia.Wściekłam się dzisiaj i wykrzyczałam,że mam dość tego,że u siebie to on pije tylko kawę i pali papierosy a na obiadki przyjeżdża do mnie mimo iż wie,że raz że nie mam pieniędzy zbyt wiele a dwa że mam ciążę zagrożoną a muszę wtedy specjalnie wstawać z łóżka i robić mu obiad.Poza tym siedzi u mnie,ja chciałabym pochodzić rozmemłana,nieuczesana i nieogarnięta,może poczytać a może pospać,a tak to on przyjeżdża i muszę się nim zająć,albo ogląda w kółko te same filmy i g*wno go obchodzi że ja np mam problem z zaśnięciem jak komputer jest włączony...

Gość maćkowy potwór
a ja odebrałam to tak: woli posiedzieć ze swoją przyszłą żonka i ciągnie ja do niej jak cholera, niż siedzieć u siebie w chacie. Chociaż faktycznie, mógłby zrobić zakupy albo coś... Może powiedz mu następnym razem że bardzo chętnie zrobisz mu coś do żarcia ale nie masz z czego więc musi skoczyć do sklepu. A co do romemłania: zamierzasz mieć z męzem osobne sypialnie żeby on nie wiedział cię nie uczesaną i nieumalowaną?

Gość wloz je razem z innymi
mialas prawo,a teraz trzeba miec nadzieje,ze nie na darmo mu wykrzyczalas w gebe prawde i cos do niego dotarlo.

Gość skoro macie małe
to on powinien skakać koło Ciebie a nie odwrotnie.Twoja ciąża jest zagrożona ale on się tym nie martwi wcale z tego co piszesz.Gdy ja miałam zagrożoną ciążę(a mieliśmy już jedno dziecko) to mąż był na opiekuńczym i zajmował się mną,naszym dzieckiem i całym domem ja o nic nie musiałam się martwić.

Gość monika942
zaciężna wścieklizna Ile on ma lat?

Gość ANASTAZJA :)
ja też bym tak zrobiła rozumię Cię bo też jestem w ciąży

Stawiając sie w jego sytuacji, tez bym wolal do Ciebie przyjechac na obiadek niz w domu u mamy. Ale z drugiej strony, to wolalbym kupic pizze i ja sam zjesc niz jechac do takiej glupiej kozy. Ale koniec tego. Nie dawalas mu znakow, ze nie masz ochoty mu gotowac, on o tym nei wiedzial, takze sie nei dziw, ze przyjezdzal, bo ja tez bym przyjezdzal. A jesli chodzi o to, ze cie widuje nieumalowaną...no comments. Lepiej chyba zeby po slubie on zamieszkal osobno, bo wrednej baby nie chcialbym miec w domu. A z drugiej strony, powinien tez pomyslec i cos kupic, ale ty z pyskiem do niego nei powinnas leciec, tylko delikatnie i grzecznie, a pozniej jak to nei pomoze to drzec morde.

On ma 24 lata, ja 22. Z tym rozmemłaniem to źle się może wyraziłam, uczesanie włosów czy zmiana piżamy na luźny dres to nie jest dla mnie problem tylko ja teraz dużo śpię i wiem, że lepiej by nawet dla niego było gdyby pobył u siebie bo u mnie zwyczajnie on się nudzi, a tak to by sobie coś porobił. Ale on wyznaje zasadę że lepiej siedzieć ze sobą na siłę i się nudzić, niż zobaczyć się np z godzinę dziennie a potem zająć się każdy sobą.wiadomo,mieszkając razem jest zupełnie inaczej,ale np ja u niego zajmę się czytaniem a on komputerem czy czymś i jest OK,za to on czyta nie lubi i u mnie nie ma co robić bo jak już mówiłam nie zasnę jak komputer gra... KSW -> tłumaczyłam to wiele razy,prosiłam nawet by zrobił zakupy to razem ugotujemy obiad - twierdził że nie trzeba bo NIE JEST GŁODNY,ale po godzinie np już był...

Właśnie dzwoniłam do jego przyjaciela bo miał wyłączony telefon. Dowiedziałam się, że w złości rzucił telefonem i telefon się rozpadł, pojechał więc kupić nowy. Wiem, że używanych nie uznaje, a na umowę mu nie dadzą bo ma w pracy umowę zlecenie, czyli kupi za gotówkę. Cudownie, i w plecy kilkaset złotych, mimo że ślub za pasem i dziecko w drodze... :(

Gość accaacia
Zaciekowila mnie czesc Twojej wypowiedzi: cytat: "...ja chciałabym pochodzić rozmemłana,nieuczesana i nieogarnięta,może poczytać a może pospać,a tak to on przyjeżdża i muszę się nim zająć..." A przy nim tak nie mozesz ? Przeciez to Twoj przyszly maz.