Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle jadu, tyle złości

Kochane! A co z zaletami? :)

Polecane posty

Jak widzę, przewija się tutaj tysiące tematów pełnych narzekań, żali i wymieniania wad. Skoro tak nam źle, to skąd ta ciągła potrzeba bycia z facetem? Co byście powiedziały na wypisanie ZALET i tego, co sprawia, że kochacie właśnie tego a nie innego faceta? :)

Mężczyźni mają same zalety. A co was do nas przyciąga, to przede wszystkim nasze pieniądze i kutas. Przykro mi, że tylko tyle w nas widzicie ale jak widać nie macie potrzeby niczego więcej. Kobiety są strasznie prymitywnymi stworzeniami.

przykro mi że trafiałeś na swojej drodze na takie okazy... ale jak to się mówi, ciągnie swój do swego

Nie zwracaj uwagi na dominika, gdyż to jakiś nawiedzony osobnik :p

Gość tee, dominik!
to może zostań gejem skoro tak podobaja Ci sie ci pełni zalet faceci? hahah, żałosne... ;D

Gość .kafezdzira.
Jest czuly, opiekunczy, dba o mnie, pamieta o wszystkich rocznicach/swietach/urodzinach/uroczystosciach, jest wspanialym ojcem. Ma fajne zainteresowania, genialne poczucie humoru. Jest zaradny i ogarniety zyciowo, ma ciekawa prace. Pomaga mi w domu, przy dziecku, zawsze mnie wspiera. Jeszcze nigdy nie zdarzylo sie tak, zebym nie mogla na niego liczyc, czy zeby mnie zawiodl. Poza tym jest przystojny i zajebiscie pachnie:classic_cool: Jest swietny w lozku i wie co zrobic, zeby mnie udobruchac:classic_cool: Nikt nie zna mnie tak dobrze jak on. Jest moim najlepszym przyjacielem.

Każda kobieta taka jest, bo w ten sposób zostałyście ukształtowane przez ewolucje. Kobiety naturalnie wykorzystują mężczyzn już od chwili gdy zeszliśmy z drzewa. Kobiety zawsze były próżne i leniwe, wasze życie polega tylko na tym by zwabić jak najbogatszego mężczyznę i później go zdradzać. Kobiety już od 7 mln lat wykorzystują seks jako kartę przetargową do osiągnięcia własnych korzyści. Niestety nie dostałyście on natury genu wierności tak jak my, o inteligencji nawet nie wspominając.

Gość moj ideal :)))
po kilku nieudanych zwiazkach z facetami zrobilam sobie taka niby-liste jakich cech u faceta szukam. i wiecie co? chyba znalazłam ideał :) moj obecny facet sprawia, ze czuję się przy nim bezpiecznie, jest naprawde troskliwy, czuły i opiekunczy. dzięki niemu czuję sie jak wartosciowa, seksowna kobieta, gdy mnie dotyka i z luboscią glaszcze kazda czesc mojego ciała po prostu odpływam :)))) jednoczesnie jest naprawde meski i pewny siebie, to typ przywodcy, typowy samiec alfa ;D jest zaradny, hojny, dobry dla ludzi, zrobi wszystko co może gdy ktoś poprosi go o pomoc. ma doskonały kontakt z bliskimi a zwłaszcza ze swoją młodszą siostrą, o ktora sie bardzo troszczy. naprawdę o mnie dba, co przejawia się chociazby w tym, ze gdy do niego przyjezdzam wyszukuje jakies smakołyki ktorymi mnie karmi, a ostatnio zrobił mi kakao do łóżka :) a seks? boze, cuuuuuuuuuudowny. ujawniają się tam wszystkie jego władcze cechy, a to jest to co lubie w łożku. nie jest bez wad, o nie. ale uwielbiam go dokładnie takiego, jakim jest.

Gość tee, dominik!
no skoro to wina ewolucji, to skąd w Tobie tyle złości? ponarzekałbyć na tę okropną Matkę Naturę która nas takimi stworzyła ;D hahah, biedny, załosny, samotny dupek.

Gość dominiczku ;]
posłuchaj, jeżeli już bawisz się w pseudonaukowca, to mam małą propozycję- skończ pierdolić, bo nie masz pojęcia o psychologii ewolucyjnej i po porstu gadasz bzdury. gen wierności? haha, człowieku, oszczędź sobie wstydu i idz na spacer.

Streszczam tylko to co piszą antropolodzy, np. helen fisher. Główny wniosek jest taki: mężczyzna jest monogamiczny i potrafi kochać jedną partnerkę przez cała życie. Kobieta nie jest zdolna do wierności i każda zdradza.