Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkowa84

Co myslicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość asdasdasfsdfsdfsdsdfsd
nie podoba mi się!

Gość sukienkowa841
podoba mi się,ale nie wiem ,czy pasuje do mojej sylwetki.Mam tylko 160 cm wzrostu,masywne lydki i jestem puszysta,ze tak sie okresle...

Gość coffeeblack
fajna tylko kijowe kolory

Gość sukienkowa841
niedawno urodzilam dzidziusia,chce ukryć wystajacy brzuszek po porodzie

Gość Baruś16
ładna, ale ten różowy kolor mógłby być bardziej intensywny

Gość sukienkowa841
hmm,więc jaki kroj pasowalby do mojej sylwetki?

piękna jest - kolory również super. ale skoro jesteś niska (swoją drogą również mam 160 :D ) to odpada chyba, że skrócisz. i wg mnie ukryje brzuszek, bo jest odcinana pod biustem i ma marszczenia. najlepiej idz do sklepu i poszukaj o podobnym kroju, jak będzie okej - kup tą ;)

gwiazda from ameryka ---> według Ciebie ta sukienka jest odcinana pod biustem? :-O Jesli tak to nie pytam gdzie masz biust.

Chantalka - miało byc w talii, bo od razu myślałam o sukience dla dziewczyny z brzuszkiem. Po co ta złośliwośc? ;) Taka też zresztą pasuje, bo domyślam się, że po ciąży problem jest z dolną częścią brzucha :P

Gość chantalka ale
pokazałaś badziew, w życiu bym tego nie założyła...

Gość chantalka ale
to nie ukryje brzuszka, to co pokazałaś, jest zbyt opięta...i tylko uwidoczni,autorka z brzuszkiem musi mieć luźną przy biodrach

Chyba żartujesz...oczywiście, że musi być w miarę dopasowana. Inaczej będzie wyglądało na to, że na siłe próbuje ukryć brzuch falbanami czy luźnym krojem i jeszcze bardziej będzie rzucało się w oczy.

Gość sukienkowa841
w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak schudnac i pozbyc sie tych zbednych fałdek.

Gość chantalka ale
Nie falbanki, nie mówie o takiej "luźności" po prostu taka dopasowana nie może być..Chantalka miałam ten sam problem co autorka więc wiem co mówie :P Brzuszek po ciąży bardzo odstawał w takiej sukience opiętej i wyglądało jakbym była w ciąży a nie urodziła dopiero :P

Gość chantalka ale
sukienkowa brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki :) kilka razy siłownia (dziecieczek wiem wiem, ale jeśli czas znajdziessz :) ) Ale jak najwięcej ćwiczeń :)

oj autorko bo wrzuciłabys fotę swojej figury to byłoby łatwiej...a tak moge sobie jedynie wyobrażac na ile wystaje Ci ten brzuch. Może wcale nie ejst tak źle i dramatyzujesz;)

Gość chantalka ale
autorko problemem jest tylko brzuszek czy ogólnie jestes grubsza po ciąży tj ręcę itd Bo u mnie tylko brzuch został, ręcę mi do suchości przed ciążą wrócily i reszta ciała również...tylko ten brzuch

Gość chantalka ale
http://www.groszki.pl/groszki/51,95942,7749202,Sukienki_na_wesele___galeria.html?i=10 znalazłam, ja miałam coś podobnego. Do tego czarne buty (jesteś niska więc jak najwyższe bo i brzuszek wtedy bedzie jakby bardziej wyciągnięty i mniejszy) i dodatki i było dobrze. Wcale a wcale mi nie uwydatniło brzucha wręcz przeciwnie. Marszczenia troch retuszowały :) Tylko ja miałam różową i delikatne od środka dekoltu wychodzące wiązanie na szyje, delikatniusie takie jakby łańcuszkowe :)