Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia900

poważny problem.. prosze o pomoc :((

Polecane posty

Gość Ewcia900

mam bardzo poważny problem a mianowicie z rodzicami mojego chłopaka.. Są przeciwni naszemu związkowi ponieważ jest on młodszy odemnie o rok. ja mam 20 wiec jakaś duża róznica to nie jest.. jesteśmy ze sobą póltorej roku.. Jego rodzice są ze tak powiem starej daty.. nie pozwalają mu u mnie nocowac nie moze tez za dlugo u mnie siedziec a takze wszytko chca wiedziec nawet jak wychodzi z domu na 5 minut.. osttanio było tak ze zabronili mu sie ze mna spotykac.. spotkalismy sie potajemnie a ojciec wydzwanial do niego dlugo az wkoncu przyjechal i zabral go do domu. nie moge tego wsyztkiego zrozumiec, W domu mial awanture i juz kilka dni się do mnie nie odzywa. Ja bardzo go kocham i cierpię.. bardzo tesknie i nie wiem co sie z nim dzieje :( prosze pomozcie mi co ja mam w takiej sytuacji zrobic?? Musze wam powiedziec ze jego rodzice nie maja zadnych podstaw zeby mnie nie lubiec nigdy nic zlego im nei wyrzadzilam zawsze bylam mila i usmiechnieta. Lecz gdy zapytalam go dlaczego sa przeciwni naszemu zwiazkowi powiedzial ze nie wie sam. Pisze pierwszy raz na takim forum ale jestem w takiej desperacji ze zyc mi się nie chce. Mam nadzieje kochane ze mi coś pomożecie :((

Gość Ewcia900
up

Gość Ewcia900
nikt nie pomoze?