Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inzynier

inzynier

Polecane posty

Wasze opinie pozytywne i te negatywne (jeśli są konstruktywne) nt. prywatyzacji szpitali.

dzieki. Szkoda, że ludzi nie interesuje ważny temat. Bo każdy się boi tego jak ognia, a zdania na ten temat nie ma.

Gość nikt sie tego nie boi
tylko coś tytuł tematu nie chwyta :D i sie nie dziwie :D

Gość aaagnie
Prywatyzacja oddłuzy szpitale. Jakosc leczenia bedzie wyzsza. A straszenie, ze za leczenie niektore samemu bedzie sie placic jest nonsensem. Juz teraz przeciez duzo ludzi chodzi prywatnie, bo na kase chorych kolejki nsa dłuuugie. Przez prywatyzacje NFZ nadal bedzie pokrywał pewne leczenia.

aaagnie dokładnie. Mi rozchodzi się o to, że teraz obiecują, że należy polepszyć "służbę zdrowia", "Każdy ma mieć dostęp do bezpłatnej opieki". Zgoda, tylko, że to nic nie jest za free. Znów pójdą w górę składki, aby łatać dziurę. Ja akurat mam babcie ciężko chorą, i jakby nie pomoc rodziny, już dawno by zeszła na tamten świat. Bo ma za małą emeryturę na leki, na operacje by musiała czekać 4 mc-e. Ostatnią moją pensje dałem babci, aby pomóc (nie pisze tego aby się żalić ). Ale nie tak powinna wyglądać starość osób które ciężko pracowały całe życie. Po prostu nie rozumiem, jak starsze osoby mogą wciąż głosować na te osoby co zgotowały im taki los.

Gość sdffsd
kretynie naucz się poprawnie nazywać tematy a po drugie popieram, powód jw.