Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciagla dziewica z 19 na karku

Mam 19 lat i ciagle jestem dziewica...

Polecane posty

Gość Ciagla dziewica z 19 na karku

mam 19 lat i jestem dziewica...czy to dziwne? jestem atrakcyjna, jednak bardzo niesmiala, wielu chlopakow do mnie zarywa jednak wolalabym przejsc od razu do sceny lozkowej itp..

Gość Trutnia Pospolita
No i co z tego??? Znam wiele starszych od ciebie dziewic. Stracić je z jakimś miłym kolesiem to nie jest problem. Jedna impreza i po problemie. Jeśli dręczy cię błona dziewicza to kup wibrator i pozbądź się jej sama. Może jednak warto poczekać na kogoś szczególnego - tego ci życzę.

Gość natiia
to identycznie jak ja. smutne to , co nie?

Gość rafal__27
to raczej nie jest powód do wstydu, tak bardzo zależy ci na utracie dziewictwa z kimś ledwo poznanym ?

Gość dziewicalat20icoztymzrobic
cóż ja mam 20 i jestem w takiej samej sytuacji..... zero sexu zero pocałunków zero związków zero chłopaków.... pewnie najlepszym dla mnie byłoby zszycie tej dziury miedzy nogami... bo tak to jest masakra... nie zamierzam sie wspomagac wibratorami ani niczym podobnym.

Gość jnhgjgg
ja do 23 bylam i w sumie zaluje ze nie poczekalam jeszcze rok, bo wtedy znalazlam wspanialego faceta i jesli mialabym wybor to wolalabym z nim to zrobic, bo tamten gnoj nie byl warty zachodu i mojego pieknego cialka

Gość moja dupa jak świątynia
Głupia jesteś. Ja też jestem i zamierzam jeszcze długo być, nie stronię od facetów, ale nie zamierzam iść na całość bo nie czuję się gotowa i basta, traktuj z większym szacunkiem swoją dupę a nie pisz bzdur.

Zajeżdża troszke prowokacja ale coz :D Zaczekaj na jedynego sam przyjdzie zobaczysz dla pocieszenia mam 20 lat i jestem prawiczkiem rowniez zero buziakow czy jakiego kolwiek zblizenia i jestem z tego dumny Poza tym ogromny szacunek ze tak "wytrzymujesz"

ja mam 20 i z własnej woli jestem i jestem z tego dumna :D

Ja też jestem dziewicą. Jestem z tego dumna;D . Tylko szkoda, ze mało kto mi wierzy hahah

Gość moja dupa jak świątynia
juz bez przesady z tym brakiem całusów i zwiazkow, trzeba sie wziazac ale nie peirpzyc z kim popadnie, szukac kogos wartosciowego, nie bac sie wiazac z kims, jak niby ma poznac partnera jak stroni w ogole od facetow

to nie prowokacja ale fakt stan rzeczy ktory jest meczacy zwłaszcza w kontaktach z innymi ludzmi... wokol mnie dziewic jak na lekarstwo .... moze zle mysle ale odczuwam takie parcie w moim otoczeniu i wogole wszedzie na bycie doswiadczonym w sprawach łóżkowych..

U mnie prawie każda koleżanka jest jeszcze dziewca i ma 19 lat ;] a ile kolegów ;d ohoo :D

nie stronie od facetów.. to raczej oni się do mnie nie garną choć mam wielu kumpli przyjaciół facetów... żaden nie chce ode mnie niczego więcej... może nie jestem piękna ale odrażająca też nie...