Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyuiouop

cholera,oszukano mnie chyba

Polecane posty

Gość ertyuiouop

:( juz z tydzien temu zakładałam tu podobny temat i mówiono mi,abym jeszcze poczekała ..,więc zaczne od początku 5czerwca zamówiłam torebke od kobiety z Anglii która tam kupuje nowe nieuzywane z firmy river island ,a potem je sprzedaje na allegro.. dałam za nia 170zł +18zł przesyłka..napisalam do niej co sie dzieje z torebką to nie odpisała;O miala dzo pozytywnych opiń ,chyba z 4 negatywne.. dużo wystawia rzeczy na allegro.. wiem,ze z Anglii przesyłka powinna dojść w 2tyg. a idzie juz 3 tydzień :O co ja moge zrobić?

Gość ertyuiouop
dodam,ze ma napisane wyraźnie " nie odpowiadam za zaginione paczki" to już jest 17dzień .. czekać do 3tygodni? czyli do 21 dnia? ktoś coś zamawiał kiedys z Anglii?

Osoba która sprzedaje rzeczy na all jest zarejestrowana czyli all dysponuje jej danymi osobowymi, spoko!

masz prawo żadac hcyba zwrotu kasy, paczka powinna być ubezpieczona chyba.

Nie martw sie , na pewno jest wiele sposobów by to wyjaśnic. Moze niech Ci poda numer listu kurierskiego, bo chyba z Anglii jest tez to mozliwe.

Gość ertyuiouop
tylko ona się nie odzywa,ani nic nie odpisuje nawet:( moze nie rozumie po polsku,a jakis polak jej to wstawial na strone?

Zobacz jaki jest przewidywany termin dostawy , chyba podała ...Skontaktuj sie z administracja All i moze poradź.

Gość Trutnia Pospolita
Kupuję dużo w sieci ale zawsze za pobraniem bo pełno oszustów dookoła.

Gość ertyuiouop
dobrze sprawdze co się dzieje ..dziękuję za rady :)

ertyuiouop, a możesz podać link do jej dowolnej aukcji ? Chętnie napiszę do niej email-a i zobaczymy, czy tylko do Ciebie nie odpisuje, czy też nie odpowiada na żadne wiadomości ... może wyjechała na urlop/wakacje.

Gość ertyuiouop
moglabym podac,ale wolałabym jakos indywidualnie Tobie link przekazać bo wszyscy beda wchodzic,a wiadomo czubków nie brakuje..

Gość ertyuiouop
aaaa do dowolnej ,jasne,ze moge podac;))

Gość ertyuiouop
dziękuję bardzo;)

Gość dzizasssssssssssssssssssssssss
ostatnio logowala sie 19-go rano

Ma tylko 4 negatywy, w dodatku od jednej osoby. Bombarduj ją mailami, może się leni po prostu. Wejdź w dane kontrahenta i zadzwoń do niej. Nie wydaje mi się, że to ściema, raczej jakieś opóźnienie.

ertyuiouop, a czy pytania wysyłałaś na adres email podany w "Dodatkowych informacjach", czy pisałaś poprzez formularz generowany przez Allegro ?

Gość ertyuiouop
hmmm no zobaczymy :)) ale kurcze płaciłam za przesylke tyle zebym miała miesiąc czekac? ja tez niedługo wyjezdzam na wakacje..

Gość ertyuiouop
na adres e-mailowy :)

Gość nieśmiałka
Witam ja też biore za pobraniem opłaty bo to nigdy nie wiadomo. Mało to oszustów jest na świecie. Trzymam kciuki by wszystko się wyjaśniło...

Właśnie odpisała, cytuję : "witam do 7 dni roboczych pozdrawiam milego dnia." ps. Ostatnio logowała się dziś o godzinie 17:03 ps1. Na aukcji jest informacja, że nie odpowiada za zaginione paczki. Jeśli uda Ci się z nią skontaktować, to poproś o kopię dokumentu nadania, żeby było jasne, że naprawdę paczka została wysłana.

Gość dfghjkl;
czyli baba cos kreci, a i za torebke tez niezla cene wystawila. rozumiem ze chce zarobic ale taka przebitka

Gość ertyuiouop
nosz cholera jasna:O czyli oszustka .. 7dni roboczych? chyba jest śmieszna ! tyle to w z mista w Polsce do drugiego miasta,a nie z Anglii .. ona nic nie odpisuje ..czyli wtopa

Gość dfghjkl;
lokalizacje ma Garwolin , to w mazowieckim jest

Gość ertyuiouop
nie znam sie kompletnie na allegro .. i nigdy nie byłam w takiej sytuacji,czyli co wychodzi na to,ze jest to oszustka?

Gość dfghjkl;
ta torebke do ktorej podalas linka wystawila z duza przebitka, czyli moze basztyl cos krecic ale z drugiej strony czasami sa problemi z paczkami z UK, dochodza ale po dlugim oczekiwaniu

Gość bele de jour
niekoniecznie smieszna. Zdarzalo mi sie, ze paczki wyslane z UK do PL dochodzily w kilka dni roboczych