Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa Paola

Dlaczego faceci z dnia na dzień przestają się odzywać

Polecane posty

Witam. Chciałabym wiedzieć co robić gdy chłopak który pisał do mnie codziennie nagle przestał się odzywać. Cisza ta trwa już miesiąc a ja nie wiem co robić. Wysłałam mu 2 smsy na ktore nie odpisał. co robić? Pomóżcie bo tak bardzo mi zależy......

Gość To może ..kup se wibrator
albo worek marchewki

Gość kei_bak
telefon mu wpadł do kibelka. skontaktuj się z nim przez biuro meldunkowe albo detektywa.

Gość Jak Cie spotkam to
pisze już z inną może mu się narzucałaś?

A może go zatkało na twój widok i nie może nic napisać z wrażenia.A tak na poważnie to jak mu pisałaś ze nie lubisz sexu albo ze jesteś katoliczką albo co gorsza że jesteś dziewicą to u facetów normalne ze sobie odpuścił.

Gość Kamila Gigi
PGR widać że nigdy dziewicy nie miałeś... :]

Gość kocham bardzo ah
zadzwoń, może coś się stało

Nie narzucałam sie. Przeważnie to on pierwszy pisał.Dziwne to jest dla mnie. Mógł przynajmniej napisać że nie chce utrzymywać dalej kontaktu. Faceci jak to z wami jest?

Kamila Gigi uwierz mi że miałem tylko jej nie rozdziewiczyłem bo ona chciała ślubu.

Gość Kamila Gigi
myślę że chciała przede wszystkim miłości a nie seksu dla seksu.. gdyby czuła Twoją miłość, to by już na Twój widok rozkładała nogi :classic_cool: poza tym nie wszystkie dziewice są takie same...

Facet Ci nigdy tak nie napisze. Po pierwsze ze zwykłego tchórzostwa. Po drugie jeszcze z innego powodu: faceci nie chcą palić za sobą mostów. A nuż się jeszcz przydadzą.

A to co możesz teraz zrobić, to wykasować go z kontaktów i dać sobie z nim spokój. Niestety. I wierz mi, nic mu się nie stało. Jest cały i zdrowy.

Gość porrucznikowa
Tez nie wiem. Jakby napisal taki jeden z drugim, ze ma dziewczynę, nie podobasz mu się, nudzisz go - to by sie przynajmniej wiedziało, że to zamknięty rozdział. Wiesz co, napisz mu - ok, to spierdalaj, i tak mnie nudziłeś - tobie bedzie lepiej, a on moze tez napisze cos brzydkiego i ze spokojnym sumieniem można bedzie uznac historie za niebyłą :)

Gość Kamila Gigi
Paola... daj sobie na wstrzymanie. przyjdzie na kolanach :classic_cool:

Masz rację przecież to on zachował się nie wporządku w stosunku do mnie mimo że prosiłam go żeby napisał, jakby nie chciał utrzymywać kontaktu. Eh... no szkoda, Ludzie przecież mają gorsze problemy

Gość nieśmiałka
Ja bym napisała mu że fajnie było tylko szkoda że tak to się skończyło. Nie pomyślała bym że jesteś takim tchórzem. Dam ci dobrą rade nie pisz i nie dzwoń jak mu będzie zależało to sam zadzwoni.

rozumiem nie odzywać się tydzień, ale miesiąc? to jest raczej jednoznaczne. a w ogole go nie widziałaś przez ten czas?

Nie widzieliśmy się bo mieszkamy od siebie o 30km. Mam taki szczególny żal za to że tak bez powodu przestał się odzywać i nawet tego nie wyjaśnił

Gość sosssssss
znalazł inny obiekt westchnień :) skądś to znam :D

Gość sosssssss
tak wiec sprawa wyjaśniona :) mam nadzieje ze to nie ja xD

Gość ma dawno inną pipę

Nawet jeśli to nie mam im tego za złe tylko jemu. wkurza mnie to że faceci najpierw ciągle piszą, zawracają w głowie a póżniej cisza

Gość Nena 12
Miałam tak samo.Faceci to zwyczajni tchórze! Najpierw piszą zawracają ci głowę i zabierają czas,zawsze odpisuje się im na ich esy..a o jeden raz...cisza totalna,połaszczyłam sie po 2 tyg,napisałam i co? I nic? Aż tu kiedyś któregoś dnia przechodze po miescie a On siedzi z jakaś typiarą i ,,cześć'' haha bo umrę xD! Bezczelność! Z początku cieszyłam się z tej znajomości,Gdzie On pierwszy zaczoł do mnie pisać i kręcić jesli to tak mozna nazwać,ale teraz żałuję,że go znałam a co najgorsza zmarnowałam sobie studniówke!aaałaaaaaaaa! Najgorzej! W sumie też mój bład, kiedys jego znajoma mówiła co On wygaduje na temat innych a sam...nie jest idealny..w ogóle..;/Ale człowieka ceni sie za harakter nie tylko za wyglad chociaż te jego zachowanie dawało dużo do myslenia..Ostatniuo sieodezwałam odpisał jakby nigdy nic,ale to było ostatnie pisanie z nim..Nich sobie nie myśli że jest..Bogiem ..przyjdzie w łache jeszce!Także jeśli chłopak się nieodzywa..czyli ma wyjeb*ane krótko mówiąc i zyczę mu żeby go to samo spotkało ze strony dziewczyny:)

Gość śmiały prawiczek
Ja nigdy nie stchórzyłem :)

Gość Nena 12
Ale zazwyczaj faceci są tchórzami:)

Gość śmiały prawiczek
:classic_cool: