Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

bawi mnie jak 13 latki chodza za reke ;)

Polecane posty

mam siostre ktora ma 13 lat :D i jak widze jak jej znajomi juz chodza za reke i są w "związku" to mi sie smiac chce. U was też juz tacy młodzi sie prowadzaja za rączki? ;d publicznie i bez zadnego skrepowania :D

A mi się to podoba. Takie pierwsze niewinne zakochania :) Wy nie przeżywałyście takich "miłości"? Lepsze chodzenie za rękę w tym wieku i nieśmiałe dyskretne pocałunki, niż seks w ich wieku. ;)

Gość na jakim świecie wy zyjecie
teraz to u trzynastolatków w normie jest słoneczko a wy z trzymania za ręke się śmiejecie :classic_cool:

Wczoraj jedna mama pytała co ma zrobić , bo w archiwum GG swojej 13 letniej córki przeczytała rozmowe córki z jej chłopakiem w której dziewczynka planowała seks na obozie w wakacje :)

Woyowniczko, nawet udzielałam się w tej rozmowie :P Dlatego twierdzę, że lepsze chodzenie za rączki i niewinne, dyskretne pocałunki, niż seks w tym wieku :P :D

Gość Klione
pracuje w gimnazjum - 13latki to sie jeszcze wstydza chodzenia za rękę, ale 15latki juz sie po kątach całują :)

Ja też miałam takie początki i bardzo sie z tego powodu cieszę:O dzisiaj są galerianki i słoneczko, wiec nie wiem co w tym złego ze trzymają sie za rece:O mnie smieszą i przerazają 13latki z brzuchem:O

Gość Klione
to gimnazjum na wsi - może dlatego galerianki u nas jeszcze sie nie pojawiły ;)

Gość Kornelcia :)
rączki jak rączki... oni tam sie pewnie potajemnie jebią gdzie popadnie. świat oszalał.

Gość what the fuccccck
jakie znowu słoneczko?:D bo niedoinformowana jestem :D

Gość zabaaa
Pierwsze niewinne zakochania tak.. ale gorzej jak chodzą ze sobą tylko i wyłącznie dla 'chodzenia' i dla szpanu przed innymi;) :O co widać baaaardzo często.. śmiech na miejscu:D ahh.. te wspólne zdjęcia na nk z podpisem Kocham Cię ...., albo o zgrozo Lovciam(:O) żeby wszyscy koniecznie to zobaczyli..:O ps. ludzie przestańcie z tym słoneczkiem.. to już totalna patologia, a ta w naszym kraju przecież okazała się plotka..;/

A co? Mają za ręce się trzymać dopiero w 16 roku życia? No bez przesady... :O To słodkie jest :) lepsze to, niż (jak już ktoś wcześniej wspomniał) brzuch u takiej nastolatki.

ja znam 13latke ktora wozek juz pcha:) (moja sasiadka) a nigdy z nikim za reke nie chodzila

Ja natomiast znam ludzi, którzy w wieku 13 lat zaczęli ze sobą "chodzić", a dziś są już małżeństwem od 6 lat. :)

Myśle że autorka miała na mysli że to słodkie jest zabawne a nie śmieszne w znaczeniu komiczne Kiedys - tak wczesnie młodzi się nie interesowali seksualnoscia a dzis ... Dzis jest inaczej Swiat stanął do góry nogami :)

Gość niedługo najdą zmiany
do współżycia z wolą bożą nie będzie potrzebny sakrament małżeństwa, a pierwszej komunii świętej :classic_cool:

no ale w krajach muzulmanskich 13letnie dziewczynki wychodza za maz... kto czytal ksiazke "10letnia rozwodka"? ksiazka oparta na faktach. jak ja przeczytalam bylam w szoku

Gość nie porównujmy muzułmańskiego
wora na spermę z chrześcijańską kobietą

wiecie ja akurat pisze z kolega od mojej siostry i pekam ze smiechu..! :P całuja sie juz, chodza za rece, a jak zapytalam czy wie skad sie dzieci biora to nie wie :| a potem spróbuja i ciaza :/ uwazam ze to chore zeby w tym wieku robic sie tak dosrosłym, az boje sie o moja siostre!!