Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

bawi mnie jak 13 latki chodza za reke ;)

Polecane posty

Gość Kornelcia :)
a co do słoneczka, jak juz ktos napisał... nie wiem czy okazało się to bajką czy nie. jednak PEWNE jest to, że młodzież usłyszała o tej zabawie, bo jest o niej ostatnio glosno i na pewno znajda sie osoby ktore beda chcialy to wyprobować... tak samo jak z galeriankami. nie bylo ich tak duzo dopoki nie powstał film.

Czeszący grzebyk mnie kiedyś taki góra 10 latek zapytał czy ,,miałaby pani ogień'' Wyśmiałam biedaka a ten oburzony na cały świat odszedł:(

to jej kolega pwoiedzial :D a najbardziej mnie rozwalily jego hasła: "my mlodzi wiemy wiecej o milosci niz wy starzy" "to ze ja chodze za reke to nic w tym dziwnego, ty tez chodzisz" (ja mam 19 lat :P) "umie sie opanowac przed seksem"

Miła jak zawsze- 21 lat mam kochana, jeszcze bezdzietna jestem. wiem ,że wygladam na 16;) slysze to kilka razy dziennie w pracy... ;)

Gość qrka wodnaaaa
swiat schodzi na psy razem z nastolatkami

ale rodzice nie mogą pilnować dzieci 24/ dobę najgorzej jest w szkole, bo tam dzieci chcą zaimponować innym jacy to oni są dorośli i z tego wychodzi taka patologia.

"umie sie opanowac przed seksem" zajebisty tekst:D summer rękę bym sobie dała uciąć na tym zdjęciu wyglądasz jak mała, słodka dziewczynka:)

Gość założyłem ten temat
ewelinka a Ty byś nie chciała za rękę chodzić (właściwie pod rękę) na bank byś chciała bo robią to nawet kobiety po 30tce kwestia czy z danym facetem można się bez wstydu pokazać.

wiesz co mnie mama zawsze uswiadamiala, rozmawiala ze mna, mowila ze kobieta powinna sie szanowac itd.. dzisiaj mam chłopaka z ktorym jestem 2 lata i z nim to 1 raz zrobilam! i nie wstydzilam sie tego ze jestem dziewica, choc moje kolezanki jzu nie były :/ a teraz dziewictwo to wstyd ! ;/ a wspomne ze przed obecnym mialam dwóch, i jeden byl taki egoistyczny, ze tylko myslala o sobie i zmuszal mnie zebym to z nim zrobila :/ takie szczescie ze teraz mam Łukaszka ;D

że tak powiem, ale za moich czasów nie było jeszcze tak źle :p :p dobrze że ja mam już gimnazjum dawno za sobą :P

Jednak jakies wzorce z domu wynoszą Nie myslcie ze sie mądrze Mam syna 13 letniego który aniołkiem nie jest i wcale nie uwazam ze dobrze go wychowałam Ale mam porównanie z jego kolegami i kolezankami

zalozylem ten temat - chodze za reke i chodzilam ale nie w tym wieku. Mialam 16 lat.. bo wczesniej mi ani chlopaki w glowie nie siedzieli.. wazne dla mnie kolezanki byly.. ale to bylo wtedy :P moje starsze kolezanki tez miaaly 18 lat a znami jeszcze w chowanego sie bawiły.. teraz te dzieci nie maja dziecinstwa.. od razu pakuja sie w cos.. widac ile jest nieletnich matek

Gość łukasze to kłamliwe
chuje, wiem coś o tym bo mam na imię łukasz :D

Gość łukasze to kłamliwe
Tyle samo co kiedyś, teraz tylko wyż demograficzny. Mojej koleżanki mama urodziła ją w wieku lat 16 :)

a mnie bawi, jak dziewczynki, które pokończyły 18 lat myślą, że już mogą wszystko :]

Gość yeeee party
to ja chyba bylam wyjątkiem bo wstydzilam sie chodzic za reke z chlopakiem, on bardzo chciał a ja nie chcialam, on mnie lapal za reke ja ja odrzucalam - wstydzilam sie, dzisiaj ja bym chiala sic za reke on nie chce ;)

same nie dawno tyle mialyscie,i uwazalyscie się za najmadrzejsze,ale teraz juz starsze to mozna sie powymądrzać :P

no ja tez sie wstydzilam, nie chcialam miec chlopaka bo wolalam kolezanki.. teraz to sie za szybko dzieje.. i czasem mi sie wydaje ze chodza za reke tylko dlatego zeby sie pochwaic..

cóż,dzieci szybko dorastają :) szybciej niż się nam wydaje:) mila jak zawsze- hehe:) ale się uśmiałam :) ;**