Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiuka

Spóznijący sie okres :( wiem jest pełno tych postów ale nie ma odpowiedzi na mój

Polecane posty

Spóżniający sie okres Witam . mam 20lat i kurcze spóźnia mi się okres 7dni. zawsze miałam miesiączki raczej regularnie co 30dni. współżyje z chłopakiem z zabezpieczeniem prezerwatywy oraz przerwany. jeszcze nigdy chłopak nie doszedł we mnie.wczoraj zrobiliśmy test i wyszedł NEGATYWNY. ostatnio kochaliśmy się w czwartek tydzień temu dzień jak miałam dostać okres, ale on wogule nie doszedł bo zadzwonił telefon i już nie chleliśmy oczywiście mieliśmy prezerwatywę a poprzednie stosunki były miesiąc temu więc myślę ze test by wykrył już prawdę. ale nie pokoi mnie to że okres mi się tak długo spóźnia. w tym miesiącu miałam dość dużo stresów szkoła. dowiedzieliśmy się że dziadek ma nowotwór, w czerwcu były dość ładne pogodne dni lepsze niż w maju, dużo jeździłam rowerem i troszkę sobie odparzyłam pupcie. co może być spowodowane opóźnieniem okresu...zaczynam mieć schizy , że jestem w ciąży:| nie śpię po nocach boje się:( jak nie dostane to w czwartek powtarzam test, a później do ginekologa strasznie się boje :( proszę rady aaa boli mnie pd brzusie jak na okres ale nic mi nie leci, w czasie okresu mam rozwolnienie i dziś miałam silny ból podbrzusza i rozwolnienie ale okresu brak :|

właśnie wczoraj przed wczoraj to robiłam i typowo nic, ciepła kąpiel wygrzałam nóżki ;(

dzięki ;* jak nie dostane do końca tego tygodnia to faktycznie się wybiore do tego ginekologa.. eh modle się żeby dostac ten okres:(

na 100 % stres mi tez sie spóżnił kiedyś 9 dni bo bałam sie ze wpadłam aż w końcu okr przyszedł ;) spokojnie czekaj . . .

Gość bzzzb
Witaj :) droga koleżanko, nie rozumiem czym się martwisz. Twoje zajście w ciąże jest NIEMOŻLIWE. tak, tak wiem, natura płata różne figle, nie ma 100% zabezpieczenia. Może to i racja, ale czy wierzymy w cuda? Stosunek z wytryskiem w środku (+ niepęknięta prezerwatywa) = 0,01% szans na ciąże (nie zdarza się) Stosunek bez wytrysku (+ niepęknięta prezerwatywa) = 0,001 % (NIE ZDARZA SIĘ) Pozdrawiam i służę pomocą ;)

dzieki, ale zapomniałam napisać, że miesiąc temu był incydent ze wchodził we mnie bez prezerwatywy i powiedział ze chyba zaraz dojdzie i wyciągnał i poszedł do toalety. ale to było miesiąc temu i po tym miałam normalnie okres, i chyba jak już miesięczną ciąże test by wykrył? co myślicie help bo odchodze od zmysłów, bo ndal nic ;| nie moge nawet spac;|

Gość tylko bez nerw :)
Basiuka - Ty się dziewczyno uspokój przede wszystkim - kobiecy organizm jest jak precyzyjny mechanizm, byle co moze wyprowadzić go z równowagi. Ponoć całkiem normalną rzeczą u kobiet jest to jeśli w roku "wyskoczy" (tzn. nie pojawi) się jedna miesiączka lub np. cykl przedłuży się do 50 dni. Wszystko powoduje stres, nawet czasem możesz sobie z niego nie zdawać sprawy - a on objawia się właśnie w ten sposób. No a tym bardziej teraz jak stresujesz się tym na maxa. Do lekarza i tak warto iść to Cię uspokoi. Głowa do góry dziewczyno -pozdrawiam :)

Gość bzzzb
tak, wiem, ze moje kolezanki będą się sprzeczac, ale okres podczas ciąży RZADKO kiedy przypomina okres, chociaż tym też nie można się sugerowac, bo ja przez stres miałam krwawienia, a nie okres. Miałaś miesiączke, która świadczy o tym, że w ciąży nie jesteś, a incydent z tego miesiąca na pewno nie zaowocował w dzidziusia :)

Gość 00000agA
Nic sie nie martw,to nerwy. Ja ja zaczynalam sie denerwowac,to okres spoznial mi sie nawet miesiac! # testy negatywne,wizyta u lekarza,i jeszcze sie balam ze w ciazy nie jestem-no bo przeciez okresu nie ma....A to wszystko nerwy! Jak na zlosc.... Wszystko bedzie dobrze,zobaczysz.... Pozdrawiam:)