Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azucena

Ciężko mi...

Polecane posty

Cześć, dziewczyny! Postanowiłam napisać na forum, bo bardzo mi ciężko. Pół roku temu poznałam wspaniałego faceta. Przeżyliśmy razem mnóstwo cudownych chwil i kiedy nasz związek dopiero zaczął się rozkręcać, dowiedziałam się, że jestem ciężko chora i zostało mi niewiele czasu. Chciałam od Niego odejść, żeby nie musiał tego przeżywać ze mną. Postanowiłam z Nim poważnie porozmawiać. Wyznałam Mu prawdę. Najpierw powiedział, że mnie nie opuści, ale po jakimś czasie zaczął się ode mnie odsuwać. Myślałam, że nie radzi sobie z moją chorobą i rozumiałam to. O nic Go nie pytałam. Dopiero niedawno dowiedziałam się, co było przyczyną Jego zachowania. Przez przypadek dowiedziałam się, że ma żonę i dziecko i kiedy powiedziałam Mu o tej chorobie, to zaczęło Go to przerastać. Nie odważyłam się Mu powiedzieć, że znam prawdę od razu, jak się dowiedziałam. Ale po kilku dniach nie wytrzymałam. Usłyszałam od Niego, że spotykał się ze mną z litości, bo jestem chora. Zerwaliśmy ze sobą kontakt. Powiedziałam Mu, że nie chcę krzywdzić Jego rodziny, a zwłaszcza córki, którą miałam okazję poznać przez przypadek (chodzi do szkoły, w której miałam praktyki). On jednak odezwał się do mnie po jakimś czasie. Nie wiem, co mam zrobić. Wiem tylko, że bardzo Go kocham.

Gość Mimoza Anioł z Głową
bez komentarza... facet jest zajęty🖐️

Wczoraj bardzo chciał się ze mną spotkać, więc się zgodziłam. Powiedział, że chce ze mną szczerze porozmawiać. Nie wiedziałam, o co Mu chodzi. A On powiedział, że naprawdę bardzo mnie kocha i że chciałby ze mną być, ale Jego córka jest najważniejsza. Powiedział, że z żoną nic Go nie łączy od wielu lat i że On udaję, że wszystko jest ok ze względu na swoje dziecko. Mówił, że Jego żona wielokrotnie Go zdradzała, a ostatnio przez przypadek dowiedział się, że usunęła ciążę w Anglii, gdzie miała niby jechać w sprawach służbowych. On wie, że to nie było Jego dziecko, ale nie rozmawia z nią o tym, bo nie chce skrzywdzić swojej córki. Nie wiem nawet, co mam Mu powiedzieć. Pozostało mi mało czasu. Lepiej byłoby, gdybym w ogóle Go nie poznała. Chciałabym odejść z tego świata, wiedząc, że On jest szczęśliwy.