Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darci123468

sni mi sie moj zmarly chlopak

Polecane posty

Trzecia Księga Mojżeszowa 20.6,27 "Kto zaś zwróci się do wywoływaczy duchów i do wróżbitów, by naśladować ich w cudzołóstwie, to zwrócę swoje oblicze przeciwko takiemu i wytracę go spośród jego ludu." "A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć. Ukamienują ich, krew ich spadnie na nich." Piąta Księga Mojżeszowa 18.9-14, 20 "Gdy tedy wejdziesz do ziemi, którą Pan, Bóg twój, ci daje, nie naucz się czynić obrzydliwości tych ludów; niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani guślarz, ani czarodziej, ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych; gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni, i z powodu tych obrzydliwości Pan, Bóg twój, wypędza ich przed tobą. Bądź bez skazy przed Panem, Bogiem twoim, gdyż te narody, które ty wypędzasz, słuchają wieszczbiarzy i wróżbitów, a na to Pan tobie nie pozwolił." "Wszakże prorok, który ośmieli się mówić w moim imieniu słowo, którego mu nie nakazałem mówić, albo który będzie przemawiał w imieniu innych bogów, taki prorok poniesie śmierć." Księga Izajasza 8.19 "A gdy wam będą mówić: Radźcie się wywoływaczy duchów i czarowników, którzy szepcą i mruczą, to powiedzcie: Czy lud nie ma się radzić swojego Boga?Czy ma się radzić umarłych w sprawie żywych?"

Gość gość
Blog o adresie: dla-dagi.blog.pl nie istnieje.

Gość gość
Mój ukochany partner został zabity niecały miesiąc temu .kochalismy się bardzo razem mieszkaliśmy pracowaliśmy byliśmy zawsze razem wszędzie mieliśmy plany .....niepokoi mnie to że ani razu mi się jeszcze nie śnił tak bardzo za nim tęsknię jestem zalamana czekam na niego .......a tu nic dlaczego tak jest ......

Gość gość
Mi kiedys snil sie zmarly dziadek. byl bardzo zly... uderzał swoja laską o ziemię, chcial krzyczec ale nie mógł .. byl wrecz wsciekly, buraczana twarz, oczy mu prawie z "orbit "wyszly.. potem śnił mi się jego gnijący trup albo inne traumatyczne sny z nim zwiazane, tak jakby chcial mnie straszyc. Powiedzialam o tych snach mamie, byla zaskoczona, wiedziala dlaczego byl zly. Przed smiercia powtarzal ze chce byc pochowany w innym miejscu, a matka jak to matka nikogo nie slucha, zrobila po swojemu (byla odpowiedzialna za pogrzeb dziadka) a ze dziadek wybuchowy , tez taki silny charakter to sie wkurzyl i straszyl MNIE.Okazało się PO LATACH ze mam zdolnosci mediumiczne i byc moze probowal za moim posrednictwem to przekazac, bo matka zamknieta na wszelka intuicje i sny. I tak go nie ekshumowala moze ja to kiedys zrobie, ale przynajmniej po wielu modlitwach nie sni sie a jak juz to nie tak zle jak wtedy. Szczerze, bylam wykonczona psychicznie, przez pol roku takie sny mialam..Pomodl sie

Gość gość
darci całkiem już cie po/je/ba/ło? ...ja żyję i trzymaj się ode mnie z daleka psycholko bo zgłoszę! 😠

Gość gość
gość dziś ty go zabiłeś/aś? :-O

Gość gość
Boze, bardzo mi przykro. Jak przestaiesz obsesyjnie myslec, pogodzisz sie z tym jako tako,to prawdopodobnie Cie odwiedzi. Poczekaj. Widocznie nie potrzebuje modlitwy itd, moze Twoje zle emocje go blokują

Gość gość
Śnił się uśmiechnięty na początku, ale patrzy na ciebie i wie jaka jesteś kuwą, jak się rypiesz z byle kim, widzi ile nasienia dziennie pomykasz. Więc teraz jest wkurzony i będzie cię straszył po każdym penisie jakiego będziesz miała w swoich czeluściach.

Gość gość
Weź, jakich czeluściach, mam ciasną, to znaczy zwykłą 😠

Gość gość
Nie ja go zabiłam co za bzdury co za ludzie tu piszą takie bzdury masakra zabito go za nic poprostu spotkaliśmy na drodze nacpana patologie i zostaliśmy zaatakowani za nic zabito go nożem umierał mi na rękach :( nie mogę się z tym pogodzić był całym moim światem!!!!!darujcie sobie te bzdurne wypowiedzi pisze bo poprostu nie mogę sobie z tym poradzić i pomyślałam że pogadam z kimś kto miał podobna sytuację ale widzę że nie ma sensu ..........

Gość gość
Dziadek był całym twoim życiem? W dzień was patologia napadła, czy włóczyłaś się z dziadkiem po nocach? :-(

Gość gość
Tekst o dziadku pisze inna osoba proszę czytać ze zrozumieniem ...moja opowieść wracaliśmy z mojej uroczystości urodzinowej i zaręczynowe nad ranem a jeśli nawet by było to w dzień to cie tak dziwi to chyba nie wiesz co się dzieje na świecie to cie uświadomie tak nawet w biały dzień mogą cie napaść...ale nie będę się więcej tu udzielać nie mam nastu lat żeby z wami dyskutować człowiek pisze na takich forach żeby komus się wygadac bo mu ciężko z tym a wy zadajecie bzdurne pytania piszecie głupoty jak dzieci masakra ludzie co z wami się dzieje !!!szkoda gadać....