Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze zakochana

Internet explorer - pomocy

Polecane posty

Gość zawsze zakochana

Gdy klikam w ikonke uruchomienia internetu, to nie zalacza sie net tylko tworzy skrot tej ikonki i musze recznie kliknac w przycisk na laptopie by otworzyc internet, jak cofnac by zalaczac z ikonki ? :( bede bardzo wdzieczna za pomoc, bo jest to troche uciazliwe :o

Gość zawsze zakochana
dzieki za zainteresowanie :(

Gość ja nie mam nic przeciwko
Tutaj jak ktoś ma prawdziwy problem to nikt Ci nie pomoże.Wiem z własnej autopsji.Załóż jeszcze jeden temat ale daj jakiś krzykliwy tytuł to gwarantuję że ktoś odpisze :)

Gość hkhjjk
po prostu tutaj nie ma sierot uzywajacych tego syfu:O

Gość zawsze zakochana
no to jestem sobie sierota i dlatego pytam :o a ktos jak sie zna, to dla niego nie problem napisac w CO kliknac i jednak licze, ze ktos zyczliwy sie odezwie, no chyba, ze jestem naiwna 😭

liczyć zawsze możesz. Problem brzmi cokolwiek dziwne. Bo nie bardzo wiadomo o co chodzi. A inne "ikonki" działają normalnie ? bo może zamienione są klawisze lewy/prawy albo coś przestawione w klawiaturze? Sam skrót powinien działać z "wszystkie programy" w menu start. ablo można utworzyć nowy wpisując nazwę programu iexplore.exe. Naprawdę trudno powiedzieć co zrobiłaś. Ja wolałbym używać firefoxa (bo ma blokadę reklam) albo opery.

Gość zawsze zakochana
meska pomarancza, to nie ja zrobilam, odebralam laptopa z serwisu i net z ikony nie dziala :(

Gość zawsze zakochana
z menu START otwiera sie internet i z przycisku w laptopie, samo klikniecie w ikonke na pulpicie przestalo dzialac :o

Gość zawsze zakochana
dobra, dzieki za pomoc, albo nic nie dziala albo jestem tak tepa :( wstrzymam sie do jutra, przyjdzie kumpel niech mi to zobaczy, bo mnie cos trafi za chwile z tym odpalaniem kazdej stronki z laptopa - meczace to jest :( ale i tak dzieki za dobre checi 🖐️