Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowananadewszystko

doradźcie prosze w kwestii ubioru

Polecane posty

mam 18lat na zakończenie roku mam sukienke czarną z 3/4 rękawkiem,dokładnie taka jak ma Anna Mucha http://files.gadu-gadu.pl/0cff58436f6d8cae9f96e026ae2770641266163a.jpg tylko ja mam takie wieksze bufki na ramionach bo jestem bardzo chuda i sobei troche masy u góry dodaje tym do tego mam dodatki (duży turkusowy pierścień i łańcuszek z turkusową zawieszką) ,czarna na łancuszku torebka no i teraz dół.. mam na małym obcasie pudrowe z zamszu buciki i one tak dopełniają wszystko (wiem,ze turkus z pudrowym kolorem niezbyt)ale teraz się dużo rzeczy miesza,a nie chce wyglądac jak na pogrzeb i wygląda to dosyc ładnie i zgrabnie.. mam problem z rajstopami ...bo moja mama mówi,ze tylko kremowe mi beda pasować ,a ja jednak dalej stoje standardowo przy jasnym brązie ..ona twierdzi,ze do pudrowych butów brzydko i nie pasuje.... i teraz myśle kto ma racje;) mama jest troszke starej daty ma 55lat ,ale no gust ma dobry :D tylko chyba z tymi kremowymi rajstopami(ekri) przesadziła:P

pomoże ktoś? tylko pytanie brazowe czy kremowe rajstopy?

za moich czasów tzn. kilka lat temu zakładało się białą bluzkę i czarną spódniczkę, a nie jakąś krwistoczerwoną, kurewską sukienke.

ale ja bede miec czarną broń Boże czerwoną :) i czasy się zmieniają przykro mi .. co mi po tej baiłej koszulce skoro i tak bede elegancko wyglądać i nie wyskocze w jeansach jak 3/4 ludzi ..mam zwykłą czarną sukienke i już .. cieliste mowisz? ja mam jeszcze drugą opcje czarna takie jakby z koronki (o wzorze kwiatów) nie wiem jak to wytłumaczyć.. te cieliste to chyba za blade .. albo ja sie juz nie znam.

Btw. autorka napisała, że ma taką jak na zdjęciu, ale w kolorze czarnym

Gość antylope z gatty i będzie ok:)
jw

Gość Grilka niezalogowana
tylko nie te koronkowe. wez te cieliste.

nic nie szkodzi;) cytryneczka-czyli jasny brąz? czy raczej ekri? i chce jednak inne buty ubrac ona mają kolor taki jasny róż