Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła wredna chamska

najgorsza córka na świecie. na matke mówi" " Idiotka"

Polecane posty

Gość zła wredna chamska

Zaraz tu sie znajda mądrzy podszywacze którzy nie potrafia się wczuć w ludzką sytuację i szukają zabawy...Pss. Jestem złą córką najgorszą na świecie. Moja matka choruja na schizofremie a pozatym ma bardzo chore serce.. ma 57 lata a wygląda na 85... jest strasznie słaba i nie ma sił. Ale bywa nie do wytrzymania tak bręczy, tak wszytsko przeżywa nadaje i nadaje i jest ogólnie lenia wiem ze jest schorowana ale czasem jej sie poprostu nie chce nic robieć... A ja Co ? nie wytrzymuje wyzywam ją dogaduje jej wyzywam od idiotki, suki, że jest jebnięta... ze ma zjechana psyche ze nie myśli... No dalej ocencie mnie ! nie zostawiajcie suchej nityki na mnie wiem ze ejstm wredna suka. a najgorsze ze nie pitrafie sie zmienic.

po co chcesz, żebyśmy cię zjechali, skoro sama to wiesz, że jesteś "wredną suką"?

Gość zła wredna chamska
tylko jak opanować nerwy... nie chilibyście takiego domu rodzinnego jak ja mam. Dobrze ze mam kochanego chłopaka

spróbuj zmienic do niej podejscie,ona jest chorą osobą więc miej to na uwadze.A chlopak niech Cię wspiera.

Masz rację. Jesteś zła, wredna, i chamska. Zrób coś z tym. Bo tak ci zostanie i ten kochany chłopak ucieknie od ciebie. Czego mu serdecznie życzę. Ament.