Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotterka

Prawdziwy facet wg mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Lotterka

Wyksztalcony (prawdziwe studia - inzynierskie badz ekonomiczne), min 2 jezyki obce, nielysiejacy, posiadajacy hobby, bez brzuszka. A wg was?

Gość i oczywiście kasa
na pierwszym miejscu :)

Majacy szerokie zainteresowania, niekoniecznie wyksztalcony. Atrakcyjny z bujnymi wlosami, mile widziane loki :) Ładna twarz, waga w normie, wysportowany, nieowlosiony jak dla mnie :) a penis... taki jak ma czyli nie za maly, nie za duzy :D temperament... no wypadaloby codziennie raz :) dobry, kochajacy.... i najwazniejsze - WIERNY!

pierrdolicie o tych zainteresowaniach, a jak gościu np. ma hobby, np. motory i siedzi cały wolny czas w garażu, to też wam źle :o głupie pizzdy 🖐️

Gość Loretto kissy
Wierny, szczery,momentami zabawny, dosc pewny siebie, no wiadomo nie glupi, bo musi cos soba reprezentowac, odpowiedzialny, zaradny, wyzszy ode mnie, szerokie ramiona....

Gość Loretto kissy
To taki moj typ...

jak ma motory czy auta i tylko przy tym siedzi to chce zaimponowac glupim piz...dom :D:D:D:D czyli jest tępy.... wole takiego co interesuje sie np oglada wiadomosci, czyta itp ma swoje zainteresowania inne niz sport czy motory :)

Gość ale, ale, ale
Prawdziwego faceta znajdziesz na cokole pomnika .... pamietaj . Pora iść na spaceer , do parku ....

Gość Kawiasty
dobra zawodówka się nie liczy ?