Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l0oi9l090l9

co sadzicie o tch laskach?ktora najladniejsza a ktora

Polecane posty

Gość fajne macie podejście
nie śmieję, to tylko opinia Własna, prywatna, no i przede wszystkim moja Tobie może się podobać, a mi nie:) Nie używałam obraźliwych czy wulgarnych słów. Po prostu mi się ona nie podoba z powodów jw.

fajne macie podejście- a pytał cie ktoś o zdanie? łatwo jest komuś narobić kompleksów lepiej ci z tym teraz? Nie każdy jest w stanie zlewać to co o nim myślą inni i później dręczą się z tym ale przecież takie bezmózgie istoty o tym nie wiedzą:)

a pisałaś o chamskim (niby moim zachowaniu) Spójrz na siebie, a raczej przeczytaj swoje wypociny ... A po drugie: skoro dziewczyna wkleja swoje zdjęcia i upublicznia to chyba właśnie "zlewa" opinie innych osób... Ty "mózgu pełny" ...

Gość ???? ja pikole???
to po cholere wrzuca foty? jeśli jest taka wrażliwa

???? ja pikole??? - nie mówię ,że jest wrażliwa bo nie znam ale o to ,że nie pytała o zdanie a ta dziewczyna bez powodu zaczęła ją wyzywać od dziewczyn co pasują do roboty w polu :o no bez komentarza może niech sama wrzuci swoją fote to my ocenimy:)

Gość ???? ja pikole???
no niech daje, ja chętnie ocenie :classic_cool:

wyzywać ? ? ? porzeczko albo naucz się czytać albo idź do psychiatry może Skoro porównanie do osoby pracującej w polu jest dla Ciebie wyzywaniem to .... Nie wiem ale chyba musisz zapytać lekarza czy głupota jest uleczalna . . . Ty "mózgu pełny"

fajne macie podejście- bo mnie szlak trafia jak czytam takie wypowiedzi jak twoje. Niby dlaczego zaczęłaś dziewczynę atakować i nagle ni z gruchy ni z pietruchy pisać jej ,że jest brzydka. Przecież topik nie był o niej :o no sorry. Nikt o zdanie nie pytał

ja nie traktuję się jak rzecz do oglądania czy oceniania Puści ludzie zwracają uwagę na wygląd Po drugie: oglądać i oceniać dają się produkty, kobiety mięso etc.

nie napisałam, że jest brzydka TYLKO ŻE WG MNIE JEST BRZYDKA nie widzisz różnicy ?? naprawdęę?? to szkoda ps. szlaG

fajne macie podejście-- z tym mózgiem się powtarzać pomarańczko :classic_cool: a ja nie potrzebuje wizyty u psychiatry :) dziękuje za troskę ale tobie bym radziła kochana skoro leczysz swoje kompleksy atakując innych. Masz racje źle to ujęłam nie wyzywałaś jej ale pisałaś w obraźliwy sposób chyba nie jest czymś przyjemnym usłyszeć ,że wygląda się jak dziewucha pracująca w polu lub dziewczyna sprzedająca na rynku :o

fajne macie podejście- na jedno wychodzi nazwałaś ją brzydką . Przykro mi ale tymi wykrzyknikami swojej inteligencji mi nie udowodnisz:) Ja wiem jedno atakowałaś bez powodu topik nie był o tym i do tego na kilka postów się rozpisałaś . Żałosne :)

Widać że macie w życiu poważne problemy,to jest kafe i normalne ze kogoś oplują że jest brzydki itp

a teraz to prostactwo z Ciebie wypływa Współczuję Ci - osoba pracująca na polu lub na targu jest gorsza wg Ciebie A kim Ty takim wyjątkowym jesteś ? odkryłaś coś czy tylko skończyłaś np zarządzanie i wydaje Ci się, żeś cud ? Po stylistyce i błędach wnoszę, iż wykształcenie Twoje średnich lotów ... A ten mózg to była mała ironia, tylko nietrafiona Bo i odbiorca niskiego poziomu

żegnam tumanku :D

Średnie mnie ruszają te twoje "cięte" riposty :). Unosisz się strasznie to znaczy ,że nie panujesz nad sobą:) Oczywiście ,że nie uważam osoby pracującej w polu za gorszą wręcz przeciwnie odnosiła bym się do tak owej z szacunkiem. Ale ty nazywając tą dziewczynę w taki sposób nie miałaś nic miłego na myśli i nie odwracaj teraz kota ogonem bo ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem prostaczką bo nikogo za wygląd bez pytania nie atakuje :) a co ci do mojego wykształcenia nie mowa tu o mnie .

fajne macie podejście - właśnie widać twój poziom :D żałosna pomarańczka która umie tylko atakować i to nieudolnie ;) ani trochę mnie nie ruszyłaś przykro mi . 🖐️

Gość ???? ja pikole???
fajne macie podejście - no zwykło sie mniemać że określenie "wyglądasz jak z bazaru" czy "wyglądasz jak wiesniara" nie są komplementami ;]

Gość reklamy google
ale jak się jej przyjrzeć to rzeczywiście jest niezbyt Taka dziewucha przaśna a wracając do pytania mi się podoba pierwsza, tamte pozostałe nie No i miła jak zawsze też mi się nie podoba;p

fajne macie podejście :D:D porzeczko - forum jest od wyrazania swoich opinii, a wrzucajac tu swoje fotki trzba sie liczyc z krytyka innych, czy mamy wszystkich zachwalac i pisac jacy to sa pieknie, nawet jesli nie sa. A mila swoja droga taka dziewuchowata wedlug mnie, tylko chusteczki w kwiaty na glowie brakuje

Gość wyglada po prostu jak ruska k*

Gość fajne macie podejście 2
o LOL to jest dopiero komentarz:D