Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzsiecalowac

Co zrobić żeby pisal częściej .?

Polecane posty

Gość chodzsiecalowac

siema , mam chłopaka prawie rok , kiedyś bardzo mnie ranił i po prostu straciłam do niego zaufanie , jestem mega zazdrosna i wgl . czasami dostaje szalu jak nie pisze , ale staram sie nie pisac pierwsza , chociaz rzadko mi sie to udaje , i chcialabym zeby to on sie martwil co ja robie , gdzie jestem ,zeby pisal . co powinnam zrobic ? bo on wie , ze nie musi pisac bo i tak ja napisze pierwsza . ale ja po prostu nie potrafie nie pisac , bo musze wiedziec co on robi w danej chwili , jestesmy prawie rok jak wspomnialam a ta obsesja dalej trwa , co robic. ?

Gość chodzsiecalowac
tylko jak sprawić abym mogła normalnie żyć i nie myśleć o nim24/7 ?

nie wmawiaj sobie, że musisz pisać pierwsza i że tak to już jest i nic niemożesz zrobic. To wierutna bzdura. Tylko ty kontrolujesz swoje mysli i swoje zachowanie. Możesz wszystko. Wystarczy chcieć.

Gość chodzsiecalowac
najbardziej martwie sie o to co on robi w danej chwili , nienawidze jak pije z kolegami , itp. boje sie , ze stane sie dla nieggo mało ważna a ja po prostu potrafiłabym go kontrolować cały dzień , to trudne do niego nie pisać. Najbardziej dreczy mnie ta nie pewność co robi . gdzie jest . nienawidze kiedy kłamie. nie potrafie mu zaufać i sama nie wiem dlaczego.

Gość zwalcz to jakoś dziewczyno
nie pisz,on poprostu cały czas sie czuje przez Ciebie kontrolowany,facet potrzebuje poczucia że mu ufasz.Może twoja zazdrość wynika z niskiej samooceny,uwierz w siebie,napewno jestes wartościową kobietką.Powtarzaj sobie że jesteś wspaniała.

Gość akdljfdskjflkds
co zrobic? dac mu swiety spokoj! facet jak bedzie chcial to sam napisze, stanie na rzesach jak bedzie trzeba a napisze ale tylko wtedy kiedy naprawde bedzie mu zalezalo!!!!!!! wszystko inne oznacza , ze ma - to czyt. ciebie w dupie. sorry ale taka prawda! pozdraiwam.