Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarusia12333

jestem głupia

Polecane posty

Gość klarusia12333
czegoz innego spodziewac sie po ludziach spedzajacych cale dni na damskim forum?:) mam was szczerze gdzies!:) sama wiem czego chce, juz w zyciu nie bede sie pytac zadnych zakompleksionych pedalow o zdanie!pa pa, milego gnebienia ludzi swoimi durnymi komentarzami!

chcialam dowiedziec sie co o tym myslicie... ok, dowiedzialam sie... tyle co wiedzialam. Jesteś mistrzynią kamuflażu. :)

ok, dowiedzialam sie... tyle co wiedzialam" :D:D:D nie mogę ....:D cukru no zgadzam sie :) Istna perła :) jesli to prowokacja to daje 6/10 bo mnie wciągneła :D

czegoz innego spodziewac sie po ludziach spedzajacych cale dni na damskim forum?' nastepny koronny argument że pleciemy trzy po trzy :D

[zgłoś do usunięcia] klarusia12333 czegoz innego spodziewac sie po ludziach spedzajacych cale dni na damskim forum? mam was szczerze gdzies! sama wiem czego chce, juz w zyciu nie bede sie pytac zadnych zakompleksionych pedalow o zdanie!pa pa, milego gnebienia ludzi swoimi durnymi komentarzami! I Ty jesteś w podobnym wieku co ja? Ciekawe... :D Pozdrawiam serdecznie. Wróć do nas z problemem "zdradziłam, co teraz?! :( "

sama wiem czego chce, juz w zyciu nie bede sie pytac zadnych zakompleksionych pedalow o zdanie!pa pa, milego gnebienia ludzi swoimi durnymi komentarzami!" lepszej komedii nie widziałem :D

Jak dla mnie ona lubi być adorowana. Regres byłeś mało delikatny! Trzeba było po główce poklepać :) Powiedzieć, że jest dobro i zło. Że w życiu są wartości i takie tam... A tak znowu wyszło, że jesteśmy... hmmm wyszło, dzisiaj, że pedałami :D

Gość ft65
no ja to jestem kobieta ale wole facetow, wiec moze faktycznie jestem pedalem :D :D

cukru zasada jest prosta :) Autorka nie dostała takich odpowiedzi jak chciała więc automatycznie zostaliśmy pedałami ;) Tylko o ile jeszcze ze mna w tej materii nie było by problemów :P to o tyle z toba było by to trudne do przeskoczenia ;) aczkolwiek byłem juz kiedys swiadkiem pewnej awantury gdzie kolesiowi zabrakło argumentów to posunał sie do zaskoczenia panny i użył fortelu nazwał ja pedałem ... panna z nadmiaru dużej ilości nieprzetworzonej i niekonstruktywnej informacji zamilkła :P

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Cu-Kru Pu'Dru- prawdopodobnie to miała byc troszkę inna wersja "samotności w sieci" , a tu taka lipa z tego wyszła, nikt nie poparł, nikt nie zrozumiał i do tego jeszcze pedały zostały w to wmieszane:) fajnie się czytało THE END.