Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardenna

czy to jest normalne...?

Polecane posty

Gość ardenna

jestem po slubie prawie 5 lat..razem 6..i ..dzwonimy do siebie jakies 30 razy dziennie, dzwonie do niego..spytac sie co robi, nawet wtedy kiedy wiem, co bedzie w danej chwili robil;)...ciagle gdzies razem chodzimy np.do kina, na spacery ...cos zjesc...on dba o mnie...jak jest np. ostatni kawalek ciasta to dla mnie zostawia;) , czeka na mnie z obiadem jak wroce z pracy, mimo, ze jest bardzo glodny..wszystko sobie mowimy...nawet jesli jakas osoba powierzyla nam sekret i prosila, zeby nikomu nie mowic.. ..a jednoczesnie...pochodzimy z roznych krajow, mowimy roznymi jezykiem ..tzn mamy wspolny jezyk, ale to nie jest nasz jezyk ojczysty,....wyznajemy inna religie, pochodzimy z innych kultur....jak to mozliwe, ze sie dogadujemy?...ze tak do siebie pasujemy?..czy ktos ma podobnie?

Gość dzaljuta
chwalipieta ;)

a jakie to ma znaczenie? arab, chinczyk? jesli dla was kazda chwila jest wasza chwila to nie ma znaczenia... tylko pogratulowac :)

Gość to bedzie hit lat
zazdroszcze u mnie na owdrot wszystko:(

Gość ardenna
heeh chwalipieta! ... ..ciekawa jestem czy inni tez taki "zywot" wioda?

Gość truskawencjaaaa$
to nic tylko pozazdroscic:)ja mam chlopaka 1,5roku i od dluzszego czasu pasujemy do siebie jak puzzle kazde z nas wie kiedy druga osoba jest nerwowa dokanczamy za siebie zdania lubimy jesc to samo itp tylko ze u mnie to chyba z czasem wyszlo takie dopasownaie;)

Gość ardenna
ale zeby nie bylo tak kolorowo, tez sie klocimy......ale najczesciej jeszcze tago samego dnia dochodzimy do porozumienia...

oczywiście że tak!! ja jestem po ślubie 7 lat a ogólnie razem jesteśmy jakies 14 lat. całe dnie spędzamy razem bo razem pracujemy w naszym domku:-) chodzimy na spacery do parku i często do kina bo to nasze wspólne hobby:-) zależy od ludzi i jak silny mają związek:-)

Gość truskawencjaaaa$
my sie tez kpocimy ale nigdy (odpukac)nie bylo takiej klotni aby jedna ze stron sie obrazila jakos tak mega i nie odzywala pare dni bo my jak sie klocimy to za chwile juz gadamy ze soba normalnie albo on podchodzi i sie wyglupiamy ciesze sie ze sie tak dobralismy:)

Gość ardenna
no wlasnie ..my tez jakos dopasowalismy sie...nie zawsze bylo tak kolorowo...ale wlasnie to mnie dziwi..bo wczesniej bylam z facetem 2 lata i jakos nie moglismy sie "dopasowac"...

1. dziennie piszemy do siebie ze 30 smsow... tak o niczym :) 2. dzwonimy kilka razy :) 3. zawsze sie sciskamy, calujemy i przytulamy na dzien dobry, na dobranoc i na dowidzenia. 4. zawsze sie ciumkamy na dobranoc i zyczymy zeby nam sie aniolki snily 5. zawsze machamy z balkonu 6. zawsze czekamy w drzwiach i witamy buziakiem 7. lazimy za raczke 8. dzielimy ostatniego kotlata na pol (na pol mniejsze dla mnie i pol wieksze dla niego ;) ) 9. zostawiamy sobie lisciki 10. codziennie robimy sobie male prezenciki ( nie wydajac na nie grosza) 11. zawsze jak dojedziemy do pracy to piszemy ze juz dojechalismy 12. zawsze piszemy sobie nawzajem zebysmy ciezko nie pracowali i moze sie chwale... ale jestem szczesliwa :)

Gość truskawencjaaaa$
ja jestem w dosc skomplikowanym zwiazku gdzie sie nie mowi co chwila komplementow ani kocham kocham kocham u nas slowo kocham wystepuje nie codziennie nie co dwa dni wysteuje rzadko ale miedzy nami jest hmm taka więź i jest tak silna ze nasze czyny i zachowanie mowi samo za siebie i oby to trwalo juz na zawsze....

Gość ardenna
no u mnie milosc okazywanana jest tez w inny sposob...np.przez dbanie o druga strone...chociaz tez kocham czasem slysze;)... dziwne jest tez to, ze pochodzimy z tak odmiennych kultur...wlasciwie jak ktos z boku patrzy na nasz zwiazek, to moze stwierdzic, ze wiecej nas dzieli niz laczy..

Gość truskawencjaaaa$
nie wazne jest co ktos pomysli tylko co wy czujecie bedac ze soba

Gość truskawencjaaaa$
ja zmykam powoli sie kalsc bede zycze Ci powodzenia autorko i duzo duzo szczescia:)