Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona z rogamiiii

mam dosc takiego zycia

Polecane posty

Gość zona z rogamiiii
nie moge mu powiedziec, ze znam haslo, ale o wielu sytuacjach wie, o bardzo wielu, mimo to, ma to gdzies. tak mnie to wkurza, mysle, ze mnie zdradzi kiedys, mam takie przeczucie ze nie skonczy sie to na flirtach wirtualnych. ja mam duze popwdzenie u mezczyzn, jesli jakis mnie podrywa, pisze do mnie to jest wielce obrazony i mowi, ze jestem glupia, ze wierze w te kompl.

No i co? Nadal kretynizm? oczywiscie, ze nadal kretynizm Rozwiązanie adekwatne do mentalności żony z rogami. jesli pisales ironicznie to tak, jesli powaznie to juz nie

Gość zona z rogamiiii
nie, gdybym zaczela flirtowac to powie, ze skoro u mnie odezwal sie kurewski charakter to co on nie moze poflirtowac rowniez? musze byc madrzejsza od niego. mysle, ze ja za bardzo mu nadskakiwalam, mial co chcial, mimo mojego zmeczenia przy dziecku bylam na kazde jego skinienie. dodam, ze sex jest bardzo udany-tu nie ma problemow zadnych.

Gość zona z rogamiiii
bo wtedy nie bede miala pewnosci, ze nadal flirtuje lub mnie zdradzil. a nie chce zyc w niepewnosci

zona z rogamiiii bo wtedy nie bede miala pewnosci, ze nadal flirtuje lub mnie zdradzil. a nie chce zyc w niepewnosci Permanentna inwigilacja! Zawsze zostanie Cie ten drugi telefon i będziesz mogła sprawdzić :D

Gość zona z rogamiiii
on nie jest taki glupi by obcej osobie przez smsa napisal, ze zdradzil zone:)

bo wtedy nie bede miala pewnosci, ze nadal flirtuje lub mnie zdradzil. nigdy nie bedziesz miala takiej pewnosci albo postawisz granice (a to oznacza kategoryczne ultimatum) albo bedziesz wlasnie zyc w niepewnosci

Gość zona z rogamiiii
mysle, ze najlepszym rozwiazaniem jest odejscie od niego.

zona z rogamiiii on nie jest taki glupi by obcej osobie przez smsa napisal, ze zdradzil zone Oj tam, ja w ciebie wierzę. Na pewno byś wymyśliła jakiś sposób, tylko jak widzę, tutaj już rozwód się wyklarował.

Gość zona z rogamiiiii
a jaki masz pomysl?

Gość zona z rogamiiiii
pewnie, ze rozumiem pisalalm do baby czy ma jakis inny pomysl jeszcze