Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna lejdi

Kto się ze mną zaczyna od jutra odchudzać?

Polecane posty

Gość Taka jedna lejdi

:) proponuję diete kopenhaską? kto ze mną?

Gość wododoodododododd
nie mam składników i mam wesele w sb może od poniadzialku :P

Gość Taka jedna lejdi
ja też jeszcze nie mam składników, ale jutro się zaopatrzę. Jak zaczniesz trochę później nic się nie stanie. Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC

Gość Taka jedna lejdi
a ile chciałabyś schudnąć?

Gość wododoodododododd
ja chce schudnac z 8-10 kg nie mam szpinaku etc. i mam to wesele wiec zaczynam w pon + cwiczenia

Gość Taka jedna lejdi
nie znam norweskiej, myślałam o kopenhaskiej bo jest skuteczna, ale zaraz przeczytam coś o tej Twojej :)

Ta dieta jest głupia. Traci się kg, ale połowa z tego to woda. Jakbyście nie jadły 2--3 dni soli, to stracicie 2-kg wody. Ja soliłam, poza tym przestrzegałam jej idealnie, i schudłam tylko 3,5 kg. Oczywiście wróciło z nawiązką.

Gość Taka jedna lejdi
A... czytałam kiedyś o norweskiej. wiesz co, ja wolę kopenhaską, bo nie chcę tyle tych jajek wpierdzielać :classic_cool:

Gość wododoodododododd
m,oja kolezanka robila kopenhaska z niewielkimi przerwami przez 3 miechy i schudła 35 kg nie moge jej poznac ale cwiczy i to nie wraca pilnuje tego co je i nie wolno solic ja wytrzymałam 4 dni na kopenhaskiej i schudłam 1.5 kg :D

Gość Taka jedna lejdi
Wszystko jeszcze zależy od odżywiania po zakończeniu diety. mi po kopenhaksiej kiedys tez wrócilo, ale po roku..

Gość wododoodododododd
a ty lejdi ile chcesz schudnac?

Gość Taka jedna lejdi
Też bym chciala schudnąć 10 kg. Ale wiem że to jest realne..

kurcze a nie lubie szpinaku :o ja też tak z 8 kilo bym zrzuciła. Już zakupiłam hula hop, wyciągam faceta na dłuuuugie trasy rowerem i ćwicze:)

Gość Witam serdecznie, absolutnie n
ie polecam diety kopenhaskiej gdyz gwarantuje ona powrot do starej wafgi i grozi uszczerbkiem na zdrowiu ! Dieta ta wypukuje z organizmu wode, nie tluszcz. Polecam diete dr. Duncana, ktora nie dziala jak wiekszosc diet na ktore sie wchodzi, a potem sie z nich schodzi wracajac do starej wagi. Jest to dieta proteinowa, ktora opiera sie na NAWYKACH. Nie wiem jak Tobie, ale mi nie odpowiada diete na ktora sie wchodzi, potem sie schodzi i tak w kolko. Pozdrawiam serdecznie. Poczytaj :) http://www.dieta-dukan.pl/

To ja .. ta od wesela i co w pon zaczyna :) a ile ważysz i przy jakim wzroście? mówiąc, że wiesz ze to jest realne to mnie motywujesz ja bym chciała w końcu w te wakacje założyc mini ;(

ja sie biorę za kopenhaską. wracają kg jak wracasz do starych nawyków i się nie ruszasz. a ja zamierzam swoje życie zmienic i to w dużym stopniu wzajemnie się bedziemy motywowac !:)))))))))))))

Gość Taka jedna lejdi
Ej spoko, ja tez nie lubię szpinaku, ale kiedys stosowałam bez szpinaku i też działa :D mój kumpel nawet dwa razy się złamal i zjadł jakieś ciastko i mimo to dużo schudł. wiesz co wstydzę się trochę swojej wagi... :o aż mi głupio pisać, bo wysoka jest :o

Gość Taka jedna lejdi
trzy lata temu schudłam na kopenhaskiej 6-7 kg w 2 tyg

Gość Taka jedna lejdi
Ale jeśli jestes szczupła schudniesz mniej. Im więcej się waży, tym więcej się chudnie

szpinak można zastąpic brokułami :O jak dla mnie to nie jest żadna różnica, ani za tym ani za tym nie przepadam, ale chce sie jej trzymac tak jak jest w jadłospisie.

Gość Tez szukam dziewczyny i tez
Dieta kopenhaska Avon, wyplukuje magnez z organizmu, natomiast zamiast tluszczu "spala" wode. Dieta ta bardzo spowalnia metabolizm, natomiast naturalna reakcja obronna organizmu jest wtedy odkladanie tluszcz na zapas ze zjadanych potraw ! Nie jest moziwe blyskawiczne i SKUTECZNE zrzucenie tego na co sie jakis czas pracowalo. Na prawde sprobuj tej diety, ktora polecilem, a to co pisalem o Kopenhaskiej to z doswiadczenia. Teraz korzystam z diety Duncana i troche juz schudlem. :) Jest to dieta proteinowa, organizm nie odklada bialek na zapas jak tluszczu i bialka wspomagaja budowe miesni, a im wiecej miesni tym mniej tluszczu :) Powodzenia ;)

Gość Taka jedna lejdi
Avon Care - jak dla mnie to nie powinnaś chudnąć więcej niż 5 kg

Ten wpis co wyzej to moja robota :) i sie wydalo, ze dziewczyny szukam :D zapomnialem zmienic nick z innego tematu :)

Gość Taka jedna lejdi
Hmm... jakoś jak schudłam na kopenhaskiej to miałam płaski brzuch i szczuplejsze nogi - czyli jednak tłuszcz mi spaliło...

Jesli nie mierzylas wtedy poziomu tkanki to tak naprawde nie wiesz co spalilo. Glownym problemem tej diety sa problemy ze zdrowiem. Ja probowalem i po paru dniach bylo kiepsko ze mna.

Gość Taka jedna lejdi
no osłabia...