Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna lejdi

Kto się ze mną zaczyna od jutra odchudzać?

Polecane posty

Przecież jak tracicie wodę to w centymetrach tez się traci i obwodzie... ZAobserwujcie jak macie okres - organizm puchnie - bo 2 kg więcej wody nabiera. Brzuch wystaje i wydaje się, że jest się grubszym :(

a nie, już ok :) no to się będziemy razem motywowały, z tym, że ja tak jak mówię - od poniedziałku, max wtorku, bo w ndz mam popraiwny, nie wiem czy zakupie co trzeba no i piła też coś będę po północy.

Gość Witam serdecznie, absolutnie n
Robcie co chcecie, ale radze wam, jesli poczujecie sie zle, odczujecie jakies problemy ze zdrowiemk to dajcie sobie z ta dieta spokoj ! Zdrowie jest najwazniejsze i mamy je tylko jedno :) Mam nadzieje, ze nam sie wszystkim uda ladnie schudnac :)

Ja niestety ze 100 bylo gorzej, ale na razie dobrze idzie :) chce dobrze wygladac :)

Gość Taka jedna lejdi
dobra napiszę. 70 :P zadowolona? dla mnie 60 to optymalna waga

ja mam wzrost 185, bardzo bym chcial jeszcze z 20 kg zrzucic, ale bedzie ciezko. :)

Avon Care Sprawdzilem Ci BMI i wyszlo, ze wage masz idealna ;)

Gość Taka jedna lejdi
no ja mam 10 cm więcej więc podobna sytuacja Avon :] A co Pana co szuka dziewczyny :P fajnie że się odchudzasz i dbasz o siebie... na pewno znajdziesz dziewczynę :) niestety wygląd na pierwsze wrażenie jest ważny. ja mam faceta i kiedyś uwielbiał mój płaski brzuch... a teraz przestał cokolwiek mówić :o nie dziwię mu się.. wyjeżdża na 2 tygodnie.. zrobię mu niespodzianke ;)

Jasne, ze damy rade :), ale ja bede lecial spac, bo rano do pracy :) temat dodalem do zakladek, mam nadzieje, ze jutro jeszcze ktos tu bedzie :) pa pa :) :*

Gość Taka jedna lejdi
dobranoc. :] jasne że tu będziemy!

No dobranoc Panie kolego ;) mój jest ze mnie na ogól zadowolony, ale czasami mi mówi, ze tez chciaby mnie widziec na plaży, czy tez w sukience, a moje kompleksy mnie niszczą i tak planowałam się za to zabrac a tu się temat nasunął ;) no i jeszcze nieszczęsny cellulit,ale myślę, że jak zacznę cwiczyc to się zmieni..:) silna wola!

Gość Taka jedna lejdi
Śpięęę :) Dobranocka :* :) fajnie że schudniemy