Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati86

mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość żalisz się czy chwalisz co
też jestem podobna do Natalii! Śmiało mogę powiedzieć , że jestem takim mixem Cieleckiej i Oreiro. Dorzuciłabym jeszcze Jolie - tak czasami mam wrażenie, że szczególnie z pleców jestem do niej podobna ... W każdym razie, Małaszyński, gdyby nie był żonaty, na pewno by się długo nie zastanawiał, tylko by mnie brał, więc jestem pewna, że podjąłeś słuszną decyzję Mateuszu (?) :D:D

haha, pewnie tak... coś mi się zdaje, że mógłby obdzielić pół Polski swoimi cm :D

przecież ja wiem, że on ma brzydką żonę :D i to masakrycznie :D słyszałam, że na żywo jest jeszcze brzydsza :D ale i tak nie mam szans :D

Gość mati86
spokojnie dziewczęta... jestem, jestem... przepraszam, że opuściłem was na te kilka chwil (pewnie jeszcze chwila a zapłakałybyście się z tęsknoty ) i to bez uprzedzenia! Biję się w pierś! Moja wina, moja baaardzo wielka wina... Tak wielka niczym mój pytong - na razie wam nie zdradzę ile ma cm - niech to pozostanie moją słodką tajemnicą a wy być może dowiecie się tego kiedyś . Wszystko w swoim czasie. Proszę was tylko abyście się o mnie nie pobiły:D Ech. Wiedziałem, że nawet na kafeterii się nie opędzę, jestem wprost N-I-E-O-C-E-N-I-O-N-Y.

i co taki przystojniak w niej widzi? Zastanawiające :D może jednak do niego podbiję :D:D

Carrie a Małasza w tej bryczce nie było?:D:D jaki zaszczyt Cię kopnął , o ja pikole :D:D Mati ja już nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, tak tęskniłam! mam nadzieję, że ocenię na żywo ile masz cm :D Powiedz nam , o najcudowniejszy, gdzie byłeś i co robiłeś? Czy nas zdradzałeś? 😭 Tylko szczerze!

my się raczej o Ciebie nie pobijemy, myślę, że Twój pytong jest na tyle duży , że wystarczy go dla nas obu :D:D:D

Acha, czekał na Ciebie?:D:D:D

Gość mati86
Ależ skąd, nie zdradzałem was kochane wy moje :D Jakbym mógł :D Wiecie co robiłem? :classic_cool: Nie marnowałem czasu tylko powiększałem swoją rzeźbę a to wszystko oczywiście dla moich pięknych wielbicielek żebyście mogły jeszcze intensywniej do mnie wzdychać :classic_cool:

Jeśli uważasz, że wygląd jest zależny od tego czy masz dziewczynę czy nie to gratuluję. Może któraś z cech Twojego charakteru nie odpowiada płci przeciwnej.

Ja myślę, że autor jest brzydkim, brudnym leszczem i szuka pocieszenia i podbudowania na kafe. Już go nie podrywajmy, bo zaniżamy swoją dumę.

Gość mati86
teraz to mnie styrałaś Carrie. Niedobra Ty ! :D

W sumie masz rację:D Chociaż trzeba mu przyznać , że zapewnił nam dobrą zabawę, czyż nie?:D

Gość mati86
zaraz wam pokażę fotę, tylko muszę znaleźć jakieś zdjęcie Małaszyńskiego na którym nie jest za bardzo podobny do siebie samego :D

Gość mati86
moja miła, jeszcze nic straconego, możemy się spotkać i mogę Ci przeorać. Nawet kilka razy pod rząd :D

Gość mati86
Większość, ale nie wszyscy. Ja na kafe jestem po raz pierwszy - wiem , ze nie uwierzysz, ale to całkowita prawda! Jaka Ty jesteś niezdecydowana. Najpierw robisz mi ochotę a później spławiasz... To Twoja taktyka? :classic_cool: Ok, nie rozdrabniajmy się - powiedz tylko gdzie i kiedy :D Mam nadzieję, że i druga koleżanka się skusi, bo wcześniej była chętna :D Może urządzimy małą orgietkę, co wy na to dziewczęta? :classic_cool: Czy to zbyt odważny pomysł?:D

koledze chyba przegrzał się dysk twardy :classic_cool:

Gość mati86
dziewczynki tylko nie zostawiajcie mnie samego! nie idźcie tą drogą! a co z moim wielkim pytongiem?!

Gość mati86
ja tylko chcę być kochany przez piękne kobiety :) chyba nie pozwolicie na to, abym był zmuszony spotykać się z jakąś brzydulą? Ja was kocham!!! Przysięgam!

Żadne płacze , lamenty, błagania i wyznania miłości na nic się nie zdadzą. I nawet Twój pytong Ci już nie pomoże... Game over. :classic_cool:

wiem , wiem - jesteśmy brutalne. :classic_cool: Jakoś to przeżyjesz :D

Gość mati86
idę spać! zraniłyście mnie doszczętnie :( Pomyśleć , że taki extra towar jak ja się marnuje, bo baby są zwyczajnie głupie i nie potrafią wykorzystać okazji :(