Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati86

mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość mati86

a wiele razy słyszałem od kobiet , że jestem podobny do Małaszyńskiego? skoro tak wszystkie na niego lecicie to jak to możliwe, że ja nie mam jeszcze laski? hęęęę?

Gość żalisz się czy chwalisz co
sam sobie odpowiedz na to pytanie-lecimy na Małaszyńskiego a ty jestes tylko marna podróba :D aha i pewnie musisz miec beznadziejny charakter heh

Gość mati86
otóż nie moje drogie - moim skromnym zdaniem charakter mam rownie fajny jak i wygląd. także...nie wiem w czym problem

a tyłek tez masz taki zgrabny jak Małasz czy tylko z twarzy jestes podobny cooo? :classic_cool: p.s. skad jestes?:classic_cool:

Gość tak tylko smędzą że chcą
To sobie znajdź jakąś i przestań nam zawracać dupy.

a nie , sorry cofam pytanie :classic_cool: kolezanka ma racje - to jakis pierdzielony narcyz 😠

Gość mati86
nie wiem jaki on ma tyłek i nie chcę wiedzieć :/ ale mój jest super :D jestem z centrum :D

Hahaha ja jebie. Jak podbijasz do panny i mówisz - "Słuchaj lala, ale jestem zajebisty, mam boski tyłek i wieeeeeeeelkiego pytonga" to sie nie dziw, że nie możesz żadnej wyrwac. :P Nawet puste lachony na to nie lecą. :classic_cool:

wypraszam sobie, ja nie jestem pustym lachonem a poleciałabym na każdego kto jest choć trochę podobny do Małaszyńskiego 😭 skoro nie mogę mieć jego to chcę mieć chociaż namiastkę 😭 mati - umówisz się ze mną? ps. ile masz cm tam na dole? :classic_cool:

Gość mati86
powinnyscie się cieszyć, że nie pochwaliłem się swoim podobieństwem do Małaszyńskiego w tytule :/ ja tylko pragnę laski godnej mojej zacnej osoby :D to jakaś zbrodnia? :D

I wasze rozmowy będą wyglądały następująco - co myślisz o tej koszuli? Myślisz, że wyglądam sexi? Ale mam ładny tyłek - nie uważasz? :classic_cool: Podkreślam, że te słowa będzie wypowiadał on. Poza tym jak nie miał dupy jeszcze toż to prawiczek przecież. :( 24 lata i prawictwo to choroba.

Gość mati86
nie jestem prawiczkiem!! :D jestem co prawda odrobinę wybredny i to pewnie dlatego nie miałem nigdy lachona:D ale to nie znaczy, że jeszcze nie zaliczyłem żadnej panny:D prawiczkiem przestałem być w wieku 16 lat :D młody i głupi byłem:D CarrieBradshaw, nie udawaj , że na mnie nie lecisz :D

Gość mati86
nie boli Cię teraz ta tzipa? :P moze pomasowac?:D kolezanka nr 2- zastanowie się nad Twoją propozycją randki, dam Ci znac jak podejmę decyzję:D

Gość sosssssss
:D

Gość mati86
przecież ja taki właśnie jestem. Inteligentny i ogarnięty. (Zdałem maturę na 95% z j. polskiego!) To dlatego laski tak wodzą za mną wzrokiem - nie wierzę, że są aż takie puste, że pociąga je tylko mój świetny wygląd

Gość mati86
ale o co chodzi? :classic_cool: z tą punktacją? :D przecież nie dałem jeszcze swojego foto :D

chcesz znaleźć w końcu dziewczynę czy nie? nie wybrzydzaj więc tylko bierz co ci dają. praktycznie na tacy 😠

on będzie się namyślał godzinami. phhhiiii. też mi coś. ja jestem podobna do Cieleckiej. i co. Dalej będziesz się zastanawiać nad moją propozycją? :D:D mister się znalazł od siedmiu boleści!

Gość mati86
Serio...? jak jesteś podobna do Cieleckiej to biorę Cię w ciemno kobieto :D

Gość sosssssss

Gość temat widomo

ok kochanie, ale nie odpowiedziałes mi jeszcze ile masz tam cm? hmm ? :classic_cool: pewnie tez masz się czym pochwalić , dawaj info :classic_cool: jak masz przynajmniej 20cm to mogę nawet dojechać do Ciebie :classic_cool:

Gość sosssssss