Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollaaa

kłopoty z wuefem

Polecane posty

Gość jollaaa

Nie wiem co mam robić. Mamy bardzo wymagającą wuefistkę. Ja mam z tym przedmiotem kłopoty i nie lubię sportu. Na dodatek mam sporą nadwagę. Na wf-ie mamy ciągle sprawdziany i groziło mi niezdanie. Nauczycielka odpuściła mi, ale kazała mi przez wakacje opanować 30 - minutowy zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha. Ja wymiękam po 1 minucie. Na dodatek brzuch blokuje mi ruchy i nie mogę przyciągnąć kolan do brody. Jednak kobiety to nie obchodzi. Co mi radzicie?

Gość jbcbowqbcdqb
cwiczyc az sie uda i do tego moze dietka, zeby schudnac, brzuch ci przestanie przeszkadzac. i tylko na zdrowie ci wyjdzie. musisz zacisnac zeby, za pare lat bedziesz jej wdzieczna

Gość sosssssss
do roboty ale już ! weź sie za te cwiczenia, nie tylko zdasz wf ale wyjdzie ci to na dobre w zyciu ! Pomysl ze bedziesz miała branie u chłopakow:D wiec nie masz co sie zastanawiac:) łogiyńń...

Gość ja proponuje
załatwic se zwolnienie z wf od lekarza na caly rok i spokoj:D:D ale jak jestes gruba to lepiej cwicz, mam dosc patrzenia na grubych ludzi

Gość kiedys jej za to podziekujesz
albo bedziesz ta gruba zawistna sfrustrowana baba, ktora twierdzi, ze nie dostala pracy bo inna byla ladniejsza, szef cie nie lubi bo jestes gruba, a faceci sa pusci bo leca tylko na twoje seksowne kolezanki jak jestes zdrowa to dupa w troki i ruszaj sie, zanim bedzie za pozno :o