Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dawno temu

Czy to było molestowanie?

Polecane posty

Gość bardzo dawno temu

Mam teraz 20 lat, ale cały czas pamiętam sytuację jak byłam dzieckiem. Przyjechało wesołe miasteczko i rozstawili się niedaleko mojego domu. I był tam też taki gościu, który miał taki basen z piłeczkami. I zawsze jak do niego chodziłam, (a byłam tam często, bo co innego miały robić dzieci gdy było wesołe miasteczko i to tak blisko?), to on niby był dla mnie strasznie miły, ale czułam że było coś nie tak, teksty w stylu "co tam grubasku" itd, mimo że zresztą wcale gruba nie byłam :o I raz byłam z kolegą i już on się zwijał, bo robiło się późno, ale nas zawołał. Koledze kazał iść w te piłeczki, za darmo, ale mi nie. I jak on poszedł to ten mnie zaczął przytulać, mocno ściskać, obmacywać :o Wtedy już wiedziałam, że to było coś złego więc powiedziałam, że muszę iść i uciekłam do domu :o I teraz się zastanawiam, czy to podchodzi pod tak zwane "molestowanie seksualne", bo przecież mnie nie rozbieral itd. Ale przecież to zachowanie też normalne nie było :( Zastanawiam się czy to mogło być jakąś tam przyczyną tego, że do tej pory nigdy nie miałam faceta i brzydzę się jakiegokolwiek bliższego kontaktu z kimkolwiek :( Nie wiem czy ktoś przeczyta, ale musiałam to gdzieś napisać :(

Gość ehhhhhh..
możliwe.. nawet najmniejsze gesty niechchaine przez mezszczyz powoduje pewna traume..