Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierheni

Objawy ciąży po paru dniach? Czy to możliwe? Uroiłam? Kurcze chyba sie ciesze!

Polecane posty

Gość cierheni

Sama nie wiem co o tym myslec, sprawa zapewne absurdalna jak wiekszosc tego typu :O W każdym razie nie moglam sie opanowac zeby sie nie spytac. Po półrocznej przerwie zaczelam brac tabletki anty ale wzielam je 4 dnia cyklu zeby uniknąć plamien, zgodnie z trescia ulotki przez pierwszy tydzien powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie, w moim przypadku byl to stosunek przerywany. W każdym razie dziwnie sie czuje, brzuch mnie ajkos tak jakby boli, mdli mnie sama nie wiem wciąż chce mi sie jesc, spac i w ogole czuje sie inaczej. Możliwe że jestem w ciazy, czy to moze byc wiadomo tak wczesnie chyba sobie cos uroilam moze w glebi duszy juz bym chciala... Boje sie zrobic jakos test chyba zreszta jeszcze na to za wszesnie. Kurcze tak mi dziwnie :P

zabezpieczenie w Twoim przypadku to stosunek przerywany?-gratuluje pomyslu. Przy takim ,,zabezpieczeniu"',to co miesiac mozesz miec takie urojenia ciazowe,bo to jak gra w ruletke.

Gość cierheni
no powiedzmy ze to byl spontan, bywa... mniejsza z tym chodzi mi raczej o to jak top jest z tymi tabletkami w moim przypadku? nie chronily mnie wcale czy chronily slabiej niz gdybym wziela je pierwszego dnia cyklu?

Nigdy nie ma stuprocentowego zabezpieczenia przy tabsach,mozemy sobie tak gdybac,ale najrozsadniej bedzie jak zrobisz test,bo tak jak pisalam wyzej to ruletka i albo sie uda albo nie.

Gość .kafezdzira.
czemu ludziom jest tak ciezko wlaczyc myslenie?? :o sama napisalas, ''(...) ale wzielam je 4 dnia cyklu zeby uniknąć plamien, zgodnie z trescia ulotki przez pierwszy tydzien powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie, w moim przypadku byl to stosunek przerywany'' Powinnas wiec wiedziec, ze stosunek przerywany NIE JEST metoda antykoncepcji wiec NIE, NIE CHRONILY cie tak, jakby to robily w przypadku wziecia tabletki 1 dnia cyklu. Czizas:o

Gość cierheni
joasia a kiedy najlepiej zrobic test? kochalismy sie dwa dni temu czy wynik bedzie juz wiarygodny? wiem, wiem glupie pytania ale ja po prostu od lat biore tabletki i nigdy nawet do glowy nie przyszlo mi myslec o ciąży... to dla mnie zupelna nowosc. i tak mysle ze sobie to uroilam ale cos ze mna nie tak i czuje to po raz pierwszy w zyciu...

Gość cierheni
kafezdzira od tego jest forum zeby pogadac o tym co nas interesuje... nie frustruj sie :P

Gość cierheni
zreszta nie pytalam czy mozliwe jest to ze jestem w ciąży tylko o to czy to możliwe żebym czula to juz po paru dniach

Gość kaaraaoke
No ale widac, ze autorka jakiegos wielkiego problemu z tego nie robi, wiec co sie tak rzucacie o ten stosunek przerywany. Ja nie stosuje zadnego zabezpieczenia tylko stosunek przerywany i jakos 2 lata nic sie nie wydarzylo. Dziecka jeszcze nie planujemy, ale jakby bylo to tez ok.

Gość kaaraaoke
No wlasnie, zupelnie inne pytanie jest w temacie a te sie uczepily metody antykoncepcji :p

przynajmniej tydzien musisz odczekac,a co do ciazy urojonej,to sie naprawde zdarza,wiec lepiej sie tak nie nakrecaj,bo w przeciwnym razie Twoje objawy beda sie nasilaly z dnia na dzien. Troche cierpliwosci,za kilka dni sie okaze.

Gość cierheni
widac nie wszyscy mają dobry humor z rana :P pytam bo pomyslalam ze moze ktos tu sie znajdzie kto zna podobne sytuacje albo sam byl w ciąży i powie jak sie czul i jak szybko bylo to wiadomo ale cinżko, cinżko coś ;)

Gość cierheni
ok dzieki

Gość allicjja
mnie sie wydaje ze te objawy to skutek tabletek... bralas kiedys tabletki? moze zmienilas? zreszta ja zaczynalam brac 2 razy i za pierwszym razem tez sie zle czulam, za drugim juz ok, nigdy nie wiesz jak organizm zareaguje, zmienia sie gospodarka hormonalna, zmienia sie tryb zycia... to zwykla reakcja na tabletki.:)

wiesz jak jest,w przyrodzie wszystko jest mozliwe,a najgorsza jest niewiedza,ale niestety nie ma takich madrych,co by mogli przewidziec czy to ciaza czy nie,jesli tego chcesz to szczerze Ci tego zycze.

Gość cierheni
zobaczymy... sama nie wiem czy bym sie cieszyla czy nie, nie planowalam tego ale z drugiej strony moze faktycznie juz czas. jakies refleksje mnie nachodza :P alicjo, bralam tabletki od lat ale musialam zrobic przerwe bo zgubilam opakowanie w srodku przyjmowania, od zawsze biore te same pigulki i nigdy nic mi nie bylo. no zobaczymy za jakis czas ;)