Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafrasowana trochę

Pytanie do Zawsze Szczerego

Polecane posty

Gość zafrasowana trochę

Mam problem z realną oceną sytuacji. Poznałam mężczyznę, który do tej pory wiódł lekkie życie, twierdzi,że szuka jedynie emocji, inteligencji , a nie związku. Oczywiście standardowa sytuacja-został zdradzony przed ślubem. Jednak nasza znajomość zaczyna się przeradzać w coś głębszego i zaczynam się tego obawiać. Zdezerterować czy dać temu szansę ? Rozum mówi,że będę cierpieć, serce, że to może być ten jedyny. Z góry dziękuję.

Mam problem z realną oceną sytuacji. Poznałam mężczyznę , który do tej pory wiódł lekkie życie , twierdzi,że szuka jedynie emocji, inteligencji , a nie związku. Oczywiście standardowa sytuacja-został zdradzony przed ślubem to bardzo specyficzne "lekkie zycie" prowadzil . Jednak nasza znajomość zaczyna się przeradzać w coś głębszego i zaczynam się tego obawiać. Zdezerterować czy dać temu szansę ? Rozum mówi,że będę cierpieć, serce, że to może być ten jedyny. Z góry dziękuję. znaczy czego zaczynasz sie obawiac? ile trwa znajomosc? w jakim jestescie wieku?

Gość zafrasowana trochę
ja 28 , on 30. Lekkie w tym sensie, że on nie chce już poważnie się wiązać- tzn tak mówił na poczatku znajomości. Teraz dostrzegam z jego strony przejawy zaangażowania, nie wiem czy w to wierzyć .

Gość zafrasowana trochę
A obawiam się oczywiście tego,że mnie wykorzysta i zrani.

Gość zafrasowana trochę
znajomość jest świeża, znamy się ok. 2 miesiące i dlatego pytam czy jest sens to kontynuować, czy dać sobie spokój. Jeśli chodzi o te przejawy -na początku był ( czy też miał taką pozę ) dosyć cynicznego, bardzo pewnego siebie. Teraz wyraźnie spasował.

Gość zafrasowana trochę
generalnie chodzi mi o to,żebyś powiedział jak to jest z męskiego punktu widzenia. Czy 30-letni facet twierdzący od paru lat uparcie,że nie chce zwiazku i zaangazowania moze nagle zmienić zdanie, czy po prostu gra ?

znajomość jest świeża, znamy się ok. 2 miesiące i dlatego pytam czy jest sens to kontynuować, czy dać sobie spokój. czekaj, tylko odszukam swoja szklana kule kobieto, to nie jest zakup akcji, to zycie jasne, ze tekst " że on nie chce już poważnie się wiązać-" mozna interpretowac - be my fucking friend, ale od ciebie i tylko od ciebie zalezy jak do takiej znajomosci podejdziesz, tylko ty wiesz jak szybko sie angazujesz, tylko ty potrafisz ocenic czego tak naprawde szukasz

Czy 30-letni facet twierdzący od paru lat uparcie,że nie chce zwiazku i zaangazowania moze nagle zmienić zdanie po pierwsze to skad wiesz, ze od paru lat? po drugie tylko krowa nie zmienia pogladow

Gość zafrasowana trochę
Wiem, wiem, nie jesteś jasnowidzem. Ale mimo wszystko dzięki za to, co napisałeś.

Gość wow!!!
Zawsze szczery, wow! WOW!!! I'm impressed. Very.

Gość nie jestem zet es
Ale nic z tego nie bedzie kobito.

Gość hahahaha0909
zawsze szczery sam wymyslil sobie topik i w nim udziela rad haha, by pokazac jaki jest madry.

Gość hahahaha0909
drobiazg i skromny :-)

Gość zafrasowana trochę
Serio pytałam go o opinię, bo wydaje mi się, że ma dosyć poukładane w głowie, choć widziałam go na paru topicach tylko. Nie siedzę często na kafe.