Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2679987

sex w okres?

Polecane posty

Gość ja2679987

Mój facet w te dni staje sie impotenetem. Masakra jakas... a ze widzimy sie 5 dni w miesiacu i jak mnie wypadnie okres wtedy to nawet mnie nie tknie. Wysiadam juz i mam tego dosc.. Jak jest u WAs?

Gość _Misiek_
No to wysiądź... bo to on ma rację. Chyba że aby to zrozumieć naprawdę potrzebujesz do tego widoku penisa zababranego brudną krwią. Możesz być napalona nie wiem jak bardzo, ale on jest po prostu rozsądny.

Niektórzy lubią babrać się w gównie, inni nie. Zaproponuj mu lodzika albo anal, moze sie skusi ;)

Gość tez nigdy
nie robilismy tego w czasie mojego okresu to obrzydliwe chcesz miec sciany schlapane ? :)

Gość odpowiem.....
a dlaczego zaraz masakra ?....przecież facetowi może nie odpowiadać uprawianie seksu w te dni może jest to dla niego obrzydliwe ?...każdy ma jakieś swoje upodobania i jeśli chce się stworzyć związek trzeba umieć je uszanować ewentualnie znaleźć kompromis mi zdarzyło się kochać z mężem podczas okresu ale był to ostatni dzień gdzie w zasadzie już mi nie leci a i tak po stosunku jakieś oznaki krwi było widać na jego przyrodzeniu no ale akurat mojemu mężowi to nie przeszkadzało

Jak bardzo niedojrzały musi być facet żeby brzydzić się swojej dziewczyny która ma okres? Ciekawe czego się jeszcze będzie brzydził w tobie...

Gość Anton32a
ja uwielbiam kochac sie jak kobieta ma miesiączke. Generalnie uwazam ze jest to bardzo naturalne i może być seksi. Lubie wiedziec co dzieje się z moją kobietą w te dni fajnie jest jak pozwala mi zerknąć wtedy w swoje majteczki da się dotknąć i nie krępuje się swojej kobiecości a seks w te dni to niezla frajda tylko trzeba pamiętać że można się troche pobrudzić ale generalnie jak kobieta się podnieci to krew nie leci ;) Niestety kobiety bardzo czesto uwazaja ze taki seks jest niehigieniczny i nie pozwalaja by facet sie do nich zblizal ;) Zastanawiam się jak dużo jest pań które uważają to za coś naturalnego Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu osoby ktorym to nie przeszkadza moj mail to anton35a@interia.pl

Gość dfdsfsd
dobry koń i po błocie pociągnie:)) może ma za słabego

Gość xzczxczcz
no jakos mojemu chlopakowi to nie przeszkadza:) Jeszcze sam mnie do tego namawia:)

Gość 260790
Dobry marynarz to i przez czerwone przeplynie. Ja z moim facetem kochamy sie jak mam okres, nie przeszkadza mu to, ja nie szaleje za seksem podczas okresu ale skoro jemu to nie przeszkadza i zyc mi nie daje bo ma ochote na"pierozka" to nie mam sumienia odmowic...

Gość sa jeszcze normalne kobiety
na tym zasranym swiecie!!!