Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc2525

OPIS DZIEWCZYNY

Polecane posty

Dziewczyna z ktora sie rozstalem ma na gadu opis "Adam Lambert-what do you want from me" Co to moze znaczyc? Zaglebiac sie w tytul czy tekst piosenki? Wypowiedzcie sie

dla ulatwienia tekst piosenki: Hej, zwolnij trochę. Czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Tak, boję się. Czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Może nadejść czas, Kiedy się oddam, Raz na czas, Nie przeklnę, Ale teraz tu jesteśmy, Więc czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Tylko się nie poddawaj, Rozpracuję to, Proszę, nie oddawaj, Nie pozwolę ci upaść. To mnie zmieszało, Potrzebuję sekundy na oddech. Tylko wciąż krążąc, Hey, czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Tak, jest zaplanowane, by widzieć, Że kochanie, jesteś piękny. I nie dzieje się z tobą nic złego. To ja- jestem świrem. Ale dziękuję, że mnie kochasz, Bo robisz to idealnie. Może nadejść czas, kiedy Odsunę cię krok od siebie, Nawet nie spróbuję, ale sądzę, Że możesz ocalić mi życie. Tylko się nie poddawaj, Rozpracuję to, Proszę, nie oddawaj, Nie pozwolę ci upaść. To mnie zmieszało, Potrzebuję sekundy na oddech. Tylko wciąż krążąc, Hey, czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Tylko nie wątp we mnie, Nie zawiodę cię. Nie, nie zawiodę cię. Więc tylko się nie poddawaj, Rozpracuję to, Proszę, nie oddawaj, Nie pozwolę ci upaść. To mnie zmieszało, Potrzebuję sekundy na oddech. Tylko wciąż krążąc, Hey, czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Tylko się nie poddawaj, Rozpracuję to, Proszę, nie oddawaj, Nie pozwolę ci upaść. To mnie zmieszało, Potrzebuję sekundy na oddech. Tylko wciąż krążąc, Hey, czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie? Czego chcesz ode mnie?

Łeee, gdyby miała "A tout le monde", to byłby problem. A tak w ogóle po jaką cholerę zaglądasz byłej dziewczynie pod gg?

Gość dzieczyna33
to nic nie musi znaczyć. Może jej się po prostu podoba ta piosenka i tyle. Ja też mam czasem opisy, które tak naprawdę nic nie znaczą i nie są do nikogo skierowane ;)