Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywizmmm

Głosuj na PO a zostaniesz żebrakiem .........

Polecane posty

Gość obiektywizmmm

Dla PO prywatyzacja to podstawa. Kiedyś gdy wszystko było w rękach państwa każdy miał pracę , było naprawdę dobrze !!! Tak !!! To były dobre czasy , Polska była uważana za kraj przyszłościowy , rozwijała się w szybkim tempie. Nie było też bogaczy bo nie było na czym się bogaczom dorabiać a przecież wiadomo że bogacz nie ma szacunku dla biednego ... Teraz prywatyzacja jest już spora i co jest ???? Bezrobocie , nieszczęścia , patologie .... A PO chce prywatyzować nawet szpitale !!! Jeżeli nie chcecie mając 60 lat zdychać jak psy nie mając szans na leczenie ( mówię o ludziach nie bogatych ) to idźcie po rozum do głowy. Macie czas do 4 lipca ... Pozdrawiam i zachęcam do tego abyście otworzyli oczy.

Gość a jak zagłosuję na PiS
to będę bogata?

Gość taa komuno wróć

A Ty wiesz w ogóle jak funkcjonuje prywatny szpital, który ma podpisaną umowę z NFZ? Pewnie nie. A szkoda. Może nie pisałabyś takich idotyzmów.

Gość obiektywizmmm
Nie będziesz bogata ale będziesz żyć jak człowiek. Praca jaka by nie była ale będzie !!! Chyba lepiej pracować za 1000 zł i jakoś żyć niż nie mieć pracy wcale i dostać eksmisję i wylądować pod mostem , prawda ???

Gość obiektywizmmm
musztarda , napisz jak funkcjonuje !!! Ty widzę że tylko wyzywasz PiS od moherów a nie potrafisz nic uzasadnić !!! No napisz !!! Czekam kurwo

Gość teraz ja powiem wam
Zaglosuj na PIS, a zostaniesz DEBILEM ;) Pozdro 🖐️

Gość teraz ja powiem wam
Oczywiscie juz zaczyna sie rzucanie miesem :O Niech Jareczek lepiej przeprasza. My obywatele czekamy :O

Nie musimy tutaj przezywać się od kurw, każdy ma prawo mieć swoje zdanie - i ci, co są za PO i ci, co za PiS. Prywatyzacja to temat drażliwy, bo każdy ma swoje zdanie i wierzy w nie. Ja uważam, że nie jest to dobre wyjście z punktu widzenia pacjentów.

Gość ja w prywatnym szpitalu
poddałam się operacji wycięcia wyrostka robaczkowego Za wszystko zapłaciłam 50 zł, w szpitalu leżałam 3 dni, obsługa jak w serialu w Laśniej Górze :) Więc jestem jak najbardziej za taka prywatyzacją!

Gość lllllllllllllllllllll
A mi odpowiada prywatyzacja szpitali. Od lat mam wykupioną prywatną polisę. Płacę 100 zł w miesiącu. Nie stoję w kolejkach do lekarzy specjalistów, wykonuje wszystkie badania na czas, a pobyt w szpitalu był czystą przyjemnością ( sala jednoosobowa) To jak mam powiedzieć, że prywatyzacja jest zła??? Znam wiele osób, które płacą "państowe" ( zabierają im z pensji) i słyszę tylko narzekania...

Gość lukaa
moja przychodnia jest prywatna,ale ja za nic nie płacę! Ludzie!

Gość Czesio móha
zobaczcie za jakih matouf ma nas Senyszyn. osfiatcza rze nie bedzie głosować na komorowskiego. by pocalónek śmirci dać Jarkowi. ciekawe czy sie lót na to kópi?

Gość porona waklaona
najbardziej mnie śmieszą tacy ludzie co zarabiają grosze albo klepią bidę, nie stać ich nawet na dentystę i głosują na PO no żesz w morde :-D to jakby sobie szubienice wiązać na gałęzie drzewa

aha i dla mnie praca za 1000 zł to żadna praca. Większość młodych tak myśli i nie zmieni zdania. 3000 netto na rękę to minimum. Jednak chcę mieć jakiś standard życia, a za 1000 zł to ja mogę wegetować...

Dzisiaj zarabiają grosze... ale pod rządzami PO rozwinie się przedsiębiorczość... aha Ty pewnie nie wiesz co to, bo Tobie te marne grosze starczą. Czytaj 1500 zł w miesiącu Wolne żarty!

Gość porona waklaona
przedsiębiorczość pod rządami Po :D to umowy śmieciowe bez ubezpieczenia, bez praw dla pracowników , bez socjalu, wykorzystywanie ludzi poprzez zatrudnianie za pośrednictwem firm pracy tymczasowej które wypisują umowe co miesiąc dla pracownika a poprzednią drą dzięki bardzo za tą przedsiębiorczość którą PO rozwija bo cały czas rządzą

obiektywizmmm musztarda , napisz jak funkcjonuje !!! Ty widzę że tylko wyzywasz PiS od moherów a nie potrafisz nic uzasadnić !!! No napisz !!! Czekam k**wo Załóż jeszcze sto topików, pod różnymi nickami i pokaż swój poziom. Zacznij też używać więcej wykrzykników dla podkreślenia swojej frustracji, prymitywizmu, tępoty umysłowej, niedokształcenia.

A nie umiesz sobie sam opłacić ubezpieczenia? Sam zadbać o swój tyłek??? Jak mam wybór zarabiać 5 tysięcy i opłacić te 100 zł na prywatne ubezpieczenie zdrowotne? a dostać 1000 zł brutto i firma mi opłaci te 30 zl ( grupowe ubezpieczenie) to jednak wolę być przedsiębiorcza. Ale jak się nie jest zaradnym to się nie umie mądrze pokierować swoim życiem. A przedsiębiorczość to przede wszystkim praca na własny rachunek? A nie dajcie mi, bo mi się należy!!!

lukaa moja przychodnia jest prywatna,ale ja za nic nie płacę! Ludzie! Bo płacą tylko ludzie pokroju >obiektywizm

Gość porona waklaona
w każdym kraju cywilizowanym Europy - jeśli nie wiesz- człowiek z góry ma ubezpieczenie, dzieci dofinansowanie (Niemcy, Francja,Dania,Irlandia, Szwecja) To nie Afryka i dżungla że będziemy sie bić o kase a słabsi mniej zdolni i chorzy np na stwardnienie rozsiane niech zdechną bo nie nadają sie do pracy albo nie są pożyteczni. Ja też potrafie na siebie zarobić ale nie poniżam i nie pluje z zajadłością na innych, taka jest różnica między nami. W krajach cywilizowanych każdy ma prawa a liberalna polityka PO doprowadza ludzi do całkowitej walki o byt co buduje cwaniactwo, korupcję i złodziejstwo.

PO i Komor powinien wyjaśnić społeczeństwu, po tej sprawie, jeśli chcą uczciwej polityki, na czym polega ich pomysł. Oni od tego uciekają. Boją się czegoś. Ja, będąc na ich miejscu, starałabym się wyjaśnić ludziom, organizując przemówienie w telewizji. Nie robią tego, bo wiedzą, że ich pomysł, to prywatyzacja, to dla niektórych pacjentów jakieś koszty. W TV dla mnie nie obiektywnej, wiadomo, o co chodzi, TVN24 mówili o jednej z placówek, która jest prywatna i niestety nie wszyscy mają za darmo, taka placówka to też nie jest łakomy kąsek dla producentów sprzętu medycznego. Poza tym, niektórych nawet nie stać zapłacić 50 zł. za usługi medyczne prywatne.

Gość ankieta wyborców
Dlaczego kaczynski nadal nie przeprasza? :O

Gość do autora....
" Kiedyś gdy wszystko było w rękach państwa każdy miał pracę , było naprawdę dobrze !!! Tak !!! To były dobre czasy " zapominasz nierobie jeden- że przez to do tej pory spłacamy wszyscy ogromne długi których narobiła komunistyczna władza! czy się stoi czy się lezy 2tys sie należy - takie było wtedy hasło - niestety nie ma nic za darmo i teraz my wszyscy za twoja wygodę płacimy! ps prywatne szpitale nie oznaczają płatnego leczenie - nadal NFZ będzie podpisywał kontrakty tak jak i dziś .... mylisz z prywatnym dobrowolnym ubezpieczeniem zdrowotnym! doucz się zanim cos napiszesz.

Gość do autora....
a państwowe jest darmowe? w szpitalu czesto wykupujesz tzw cegiełki.... sa dopłaty do różnych zabiegów np do porodu rodzinnego .... praktycznie zwsze trzeba wykupować sobie prywatnie leki a żeby dostać skierowanie często trzeba odwiedzić lekarza prywatnie bo na wizycie z NFZ nie widzi potrzeby :P już nie wspominając o kopertówkach za ominięcie wielomiesięcznej kolejki! chyba dawno sie nie leczyłaś skoro myslisz że WSZYSTKO jest darmowe.

PO-owcy sprzedają Polskę, chapią pieniędze, potem wyjadą i zmienią obywatelstwo i będą mieli w dupie tych ćmoków co na nich głosowali ;) Oni sami otwarcie o tym mówią choć pod przykrywką narkotycznych wizji o Irlandii buehehe... to tak jak Wałęsa miał zrobić Japonię a Kaczor Norwegię buehehe :) Na chuj Polska? Co im się nie podoba w tej nazwie? O tak! Będzie wspaniale! Tylko dajcie mi dojść do korytka a ja sobie już sam je wypełnię PO-po brzerzki :D Najlepszym ich pomysłem do tej pory było zabranie fund\uszy przeznaczonych na samotne matki i łatanie tym dziury budżetowej. No w piździec! A barany dalej nie wierzą, że PO-oczaki dbają o siebie... o bogatych sknerusów ;) Popatrzcie sobie w te tłuste Tuskowe oczęta. Widać po nim strach przed porażką... tak! Jak mały chłopczyk przed meczem i ojcowską presją! Boi się o swoje korytko jebaniutki :D I spójrzcie na Komorę i jego świnię... tfu! żonę ;) Bezmyślne twarze. Niemalże jak kukły! Tłuste baryłki, tłuste marionetki. A w oczach bezgraniczna PUSTKA i PYCHA. Pis znowuż... kler, idiotyzm. Ale w przeciwieństwie do PO prowadzą jasną politykę... no nieco śmieszną ale mówią o co im chodzi. Nawet dziennikarze nie wiedzą jaką kampanię z jakimi konkretami i hasłami prowadzi Komorowski. PO i PIS mają te same korzenie, to niemal ta sama partia! Dlaczego Polacy nie zapewnili sobie silnej opozycji która trzymała by to bagno w ryzach? Pojebało was? Pamiętacie AWS? No to macie to znowu... w postaci PO i PISu! Ciągle się rozmieniają na drobne, zmieniają nazwy gdy poniosą klęskę z inną... bo się ludziom źle kojarzy to się przemianują i już niby jest spoko a to ci sami ludzie. SLD chociaż nie wstydzi się swojej nazwy ;) Ale i tak uważam, że potrzebujemy zupełnie nowych, trochę mądrzejszych ludzi w rządzie! A nie wciąż te same zajebane ryje! A wiecie dlaczego Olechowski zostawił PO? Ja nie wiem ale jestem ciekawa ;) Nie wygląda na głupiego... jak np pan Kaczor Donald Tusk.