Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trójmiasto ehhh

Tragiczna historia dziewczyny :( Dałybyście rade na jej miejscu?

Polecane posty

Gość trójmiasto ehhh

Miłość jedna wielka, kilka lat ... on 25 a ona 22...Na dniach miała rodzić i ślub cywilny brać. Początek czerwca on ginie w wypadku samochodowym. Ona została sama z dziecinką która przyjdzie na świat niedługo :( Jak jest sprawiedliwość na tym świecie. Fantastyczni oboje :( Ja nie wiem czy bym dała rade. co za niesprawiedliwość losu :( W ciąży na pogrzebie ojca swojego dziecka :( masakra

Gość trójmiasto ehhh
tragedia, nie wolno jej sie załamać - bo dziecina w brzuszku czuje wszystko. A rozpacz po mężczyźnie jest w sercu olbrzymia

Gość .kafezdzira.
No niestety, duzo takich przypadkow:( najbardziej boli mnie to, ze lazi po swiecie tak duzo mend, sukinsynow, zlych ludzi, ktorych nie dosiega zadna krzywda, zlo i cierpienie, a w tylu dobrych i zyczliwych ludzi uderzaja takie tragedie. Takie zycie, kurwa mac:(

Gość trójmiasto ehhh
dokładnie, :( ja do tej pory nie wierze, on był wniebowzięty że zostanie tatą a ona przeszczęśliwa

Gość lilili1990
tragedia ale...ma dla kogo żyć bo ma dziecko.A młoda jest więc zycie przed nią,mam nadzieje że sie nie załamie i jeszcze będzie szczęśliwa.