Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod presja troche...

zaczynam wiezyc ze jestem nikim

Polecane posty

moim marzeniem zawsze było zeby byc dobra zona i matka i jestem z tym szczesliwa. ale ostatnio do okoła słysze jak to kolezanka robia kariery, podruzują, jak dobrze zarabiaja, czuje ze traktuja mnie jak gorsza tylko dlatego ze ja mam inne cele w zyciu. jak to jest u was, kobietek ktore poswieciły sie domowi?

Gość madziarka1989
ja mam tak samo czasem mi zal że moje zycie wygląda tak a nie inaczej ale co zrobisz..

jak odzyskac wiare w siebie? maz tez za bardzo nie pomaga, ciagle jakies imprezki z firmy, a tam ma duzo kolezanek, młodszych, ładnych.a zonie nie powie,ze ładnie wyglada. smutno mi :(

Gość madziarka1989
może mu po prostu o tym powiedz że tego potrzebujesz? wiesz facet nie zawsze wie że musi o tym mówić, dla niego to oczywiste że ty o tym wiesz. moze pójdz do fryzjera, kup jakies nowe ciuchy i kosmetyki moze wtedy ci się poprawi;-)

pamiętaj że nie dla każdego kariera jest najważniejsza w życiu. Myślę, że twoje koleżanki chciałyby mieć dzieci i udane życie rodzinne jednak coś kosztem czegoś. Ty nie będziesz robić kariery za to one nie będą matkami czy żonami.

Gość każdy jest kimś
! to że nie pasujesz do ogólnego trendu to wcale nie znaczy że jestes nikim! jest takie powiedzenie ...z prądem płyną tylko zdechłe ryby :P więc jesli jesteś szczęśliwa - to żyj tak jak chcesz.....

dziekuje wam za pocieszenie

A kto powiedział, że masz być taka jak inne? Napisałaś, że masz inne cele w życiu, widzisz, to już jest coś, bo nie wszyscy je mają... Jak je masz, to do nich dąż i realizuj. A innymi się nie przejmuj, bo pewnie te osoby też mają problemy, kompleksy, tylko ty o tym nie wiesz. Zastanów się co jest fajnego w twoim życiu i z tego się ciesz :)