Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Fotelik/nosidełko/kołyska

Polecane posty

Gość A kto jest narodowości
francusko-niemieckiej? Coś mi umknęło? :P

Gość kauczukowe rolki
Dajcie jej spkoju troche ahahahahahhahahaha

Gość Dajcie jej spkoju troche
MADRE GLOWY, musze powtorzyc widze, napisalam powyzej ze TJ FOTELIK, majacy 3 funckje, jako kolsyka nosidlo czy jak nazwa mowi FOTELIKA, ale wy nie potraficie czytac ze zrozumieniem, i wciskacie ze my nazywamy to nosidelko czy kolyska. No co za bzdura?? Rece mi opadaja... Na dwor isc LAJZY sie dotlenic, to moze rozum wroci. A sioooooo nedzne muchy

Gość kauczukowe rolki
no normalnie oł ę a ja jestem portugalsko- nigeryjskiej i uzywam baby bjorna, jeżdżę jaguarem i ojej co by tu jeszcze nie wypisać (nie to żebym się chwaliła)NIE POLOKU ty mwah normalnie kocham takie baby jak ty :P ps zluzuj bo nie ty jedna nie mieszkasz w polsce 30 % babek piszacych tutaj mieszka za tzw. 'granicą' i nie uważa sie za lepsza od Polaków, widać że emigracja ci do bani uderzyła :)

Gość kauczukowe rolki
Dajcie jej spkoju troche- nie no przestan przecież ty jesteś najmądrzejsza :D może sama wyjdziesz sie przewietrzyć bo wisisz tu tak jak my wisimy ty wsiuro ZAGRAMANICZNA :P

HAHAHAHA ale tu fajnie :D Kocham juz ten topik, nie, nie o to chodzi, i widzisz musze znowu tlumaczyc... Nie jestem za zadna granica, tylko poprostu nie moge zniesc faktu ze ludzie sa tak chamscy ze podnosza swoja wartosciowosc ublizajac innym, albo sie ich czepiajac tylko po to a by chociaz ciut ciut wkurzyc itd. Kobieta chce sobie sprzedac, ok, ma do tego prawo. CZEPIACIE SIE NAZWY, kazdy niech rozumie co chce... Jezeli tak jej sie podoba to niech sobie tak nazywa, tak? Dlaczego nie moze?? Zzaraz musi pojawic sie sto osob ktore swoje 3 glupie grosze dorzuca. Powiedz mi ze to nie moze sluzyc w 3 funckjach, daj jakies rozsadne wytlumacznie to sie z Toba zgodze. Pewnie nie znajdziesz takowych wiec po co psujesz komus nerwy?? Wyobraz sobie ze ktos moze mieszkac w jednym pokoju albo komus nie starcza na chleb, wiec nie moze sobie kupic wszystkiego co zobaczy, a musi zaspokoic sie tylko 1 rzecza, wiec kupi taki fotelik, zeby sluzyl do roznych funckji, ale ty jestes za tepa na myslenie wiec i tego nie zrozumiesz, to chyba tyle odnosnie ciebie>? i nie odpisuj na moje posty, bo uznam ze nie widze.

Ale kto nie mieszka w Polce? :) Bo nie kumam???? JAK coś, co nie jest nosidełkiem ani kołyską MOŻE MIEĆ FUNKCJĘ nosidełka i kołyski? :o Boże............................ :o Ręce załamać i płakać nad waszym poziomem intelektualnym.

Gość sesko444
Foteliki tego typu http://www.tomiko.pl/files//baby-design-dumbo-fotelik-samochodowy-0-13-kg.jpg są jak najbardziej nosidełkami i kołyskami. W przeciwieństwie do takich fotelików http://www.skleproan.pl/galerie/f/fotelik-samochodowy-my-w_93.jpg posiadają specjalny uchwyt umożliwiający przenoszenie fotelika w ręku jak zwykłej torby (stąd nazwa nosidełko) oraz zaokrągloną podstawę, która daje możliwość kołysania fotelikiem w przód i tył (stąd nazwa kołyska). Naprawdę jesteście tacy tępi, żeby to zrozumieć? Czy każdy wyraz musi mieć tylko jedno znaczenie?

Gość kauczukowe rolki
ojej ale się napociłaś, muszę cie zmartwić nie przeczytałam wszystkiego, skończyłam na pierwszej linijce, szkoda czasu na te dyrdymały... :P

Taaa. Na pewno są. :o Kolejny tani shit, produkowany przez ludzi bez matury, co nawet pojęcia nie mają jak się nazywa to plastikowe coś, co wypuścili właśnie z linii produkcyjnej. :o

Nie no poprostu sie zalamac :D :D Nie widzialas nigdy np miksera, ktory ma rozne funckje? Np kroi, miksuje, i uciera??? I jak takie urzadzenie nazwiesz??? Noz?? Czy ucieracz??? NIE!!! To bedzie nadal mikser tylko z 3 funckjami. I Boga nie mieszaj, bo to bluznierstwo, regliGMIJNA cudzoloznico:P haha

Gość kauczukowe rolki
kłóćcie sie dalej 🖐️ powodzenia! :D

Gość OBA Z LINKU TO AUTO FOTELIKI
A NIE KOLYSKI, ANI NOSIDELKA! PODTRZYMUJE! TO PASKUDNY MISNOMER! 🖐️

Gość OBA Z LINKU TO AUTO FOTELIKI
Nie widzialas nigdy np miksera, ktory ma rozne funckje? Np kroi, miksuje, i uciera??? I jak takie urzadzenie nazwiesz??? Noz?? Czy ucieracz??? NIE!!! To bedzie nadal mikser tylko z 3 funckjami. HEH. :P WEDLUG WAS BEDZIE TO: MIKSER/KRAJACZ/UCIERACZ. :D A WEDLUG NORMALNEJ RESZTY - PO PROSTU: MIKSER.

Kauczukowy KOłkU, mowie WROC mi tu zaraz :P Widzisz nie potrafisz w jednej chwili przeczytac kilka zdan bo za dlugie ??? Prosze zlituj sie i nie pokazuj swojej inteligencji, czy juz poszlas sie dotlenic? :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala
tak widzielismy i to się nazywa mikser o czym ty pierdolisz, opadłaś na głowę?! tak samo jak fotelik samochodowy to fotelik a jak ktoś chce w niego nawet i nasrać to bedzie sie to nazywać fotelik a nie sedes :P zrozumiałaś aluzje?! wątpię hahah

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala
nie idiotko bez nicka ona napisala że ma cię w dupie :P

Sorry ????

Ok sorry macie racje , odjebało mi po tej mocnej kawie, usuwam sie w cien bo mi wstyd, rzepraszam wszystkich 🌻

Niestety musze uciekac, ale chetnie powroce aby posmiac z was poloczki :D

hahaha ty xero :D szybko zmieniasz nicki, pewnie tak szybko net ci chodzi bo jestes jednym z dzieci neo :D uuuuu jak milo :D laj. nie podszywaj sie bo ci dupy na kopie :D

wrócę jak już nasram do mojego fotelika/sedesu :) po kawie mnie pędzi nara kochane 🖐️

Gość jjjjjjjjjjjjj
Jak dla mnie ten fotelik mógłby być nawet dodatkowo kosiarką do trawy i odkurzaczem, a i tak bym go nie kupiła z jednego prostego powodu - nie przeszedł testów zderzeniowych :o

o oj oj leciiii leciii Janek szyko foteliiiiiik!!! :P ops nie trafiłam...

No prosze, w koncu jakas normalna wypowiedz :) dziekujemy :D jestesmy za :D testy przede wszystkim :) lece yo :D

to spierdajaj wieśniaro 🖐️

Nie moze jednak zostane :D dokucze CI :P Nie znizysz mnie do swojego poziomu odzywajac sie wulgarnie hehe poza tym zobacz jaka tepa jestes, PODSZYLAS sie pod moj nick i jeszcze odpisujesz- spierdalaj. to tak jakbys do siebie pisala, haha :D ale nie zrozumiesz bo glupia jestes :D zawodowka pierwsza klasa przez 3x

Ale temat mi rozwinęłyście hahaha. Moja koleżanka ma taki sam, używa jako NOSIDŁA. Dziecko jest przypięte a ona go nosi w tym foteliku, tak nosi, bo jest to wygodne. Dziecko ma zawsze na oku. Kołyska bo można KOŁYSAĆ. Tak, moża w tym uspać dziecko. Ale przed wszystkim jest to FOTELIK SAMOCHODOWY Z ATESTEM !!!! Nie mam pojęcia do czego chcecie się przyczepić? :D Ba, szkoda ze nick nie zaczerniony tylko pod pomarańczą :D

Gość Atestem? Hmmm. Zderzeniowych
to on nie przeszedł. Jakby nie daj Bóg coś się stało z Blanki nic by nie zostało. :/ Sorry, ale towar nie jest najwyższej jakości. I błagam, błagam, błagam przestań pisać że to jest kołyska i nosidełko. Jest to fotelik i już. Tak jak mikser jest mikserem, a nie ucieraczem. Używając miksera mówisz: ucieram żółtko mikserem, a nie ucieraczem. Tak samo powinnaś mówić: koleżanka nosi dziecko w foteliku niemowlęcym, a nie nosidle, bo to nie jest nosidło, albo koleżanka buja dziecko w foteliku kiedy je usypia, a nie że buja je w kołysce! Dbajcie kobiety o poprawną polszczyznę, bo za 7 lat przyjdzie wam odrabiać z dziećmi lekcje i jak im pomożecie w układaniu zdań z Pracy Domowej? "Maksiu jeździ jeździdłem." "Natalka pisze pisakiem." "Mama mieli mięso mielarką." "Tata czesze włosy czesaczem". "Daniel wiąże wiązałki w butach zapina zapinacze koszuli." :o