Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Fotelik/nosidełko/kołyska

Polecane posty

Gość Anna Kowalska xx
Boże widziałam w Polsce laski które do autobusu wtarabaniały sie z fotelikiem ...współczułam im szczerze ze chudzinki muszą (chca?) dziwgac swoje bebusie w fotelikach, przeciez to najmiej z 10 kg żywej wagi.... żadne nosidło z fotelika ale jak ktos nie ma innego wyjscia no to można sie tak ciągac...

Gość ja uzywałam swojego jako
lezaka w domu, córka zasypiała bo bujałam. Za 100zł nie wiem nad czym sie zastanawiac.

Gość Najmądrzejsza na kafee hahaha
Zgadzam się z autorką, Nie każdego stac na maxi cosi czy inne ustrojstwo za 1500 zł. Nie rozumiem po cholere krytykujecie? Czy Wesze dzieci to maja tylko lego, fiszera , barbi i inne gromy?

Gość zerdkonka
wyluzujcie!! komuna dawno sie skonczyla-niech sobie autorka swoj towar nazwie jak chce!nic wam do tego! podpieprzycie ja?zabronicie? jesoooo jak tu komuna jedzie-a fe!

Gość Najmądrzejsza na kafee hahah
ja sie zastanawiam skad takie baby sie biora? Krytykowac kazy umie. Chyba brak orgazmu dzis był u niektórcch albo maz odmowił sexu hahaha

Gość mała mia
O, i sprzedało się i to przed czasem i bardzo dobrze. Miałam taki sam i uważam ze sa bardzo dobre. Zawiść na kafeee jak cholera

Gość gość
Nasz fotelik dla synka zamawialiśmy z http://lionelo.com/product_category/foteliki-samochodowe/. Marka jest europejska, nie jest to jakiś importer fotelików z Chin, dają długą gwarancję bo 5 lat na swoje produkty, i faktycznie już minął rok odkąd jeździmy z dzieckiem i większych śladów eksploatacji na foteliku nie widać.