Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatstoinaglowiejuz

od kiedy to na blogspocie trzeba sie logowac sluchajcie?

Polecane posty

Pierwsze slysze zebym musiala podawac numer telefonu by miec bloga na blogpsocie. tez tak macie? Zglupieli wszyscy czy jeszcze gorzej. Wolalabym napisac o ktorej sie wczoraj wyproznialam jesli mam byc szczera - big brothe widze juz opetuje swiat :(

Jedyne co im mogę napisać i polskim zlodziejom w komunikacji to o ktorej zamierzam srac dzis i jutro. I tyle :( ale patologia :(

ej jeszcze jak ktos ma na karte - a na abonament - to co? Jak ktos mi sie podlączy. no wiecie co - z czego to zaplacę :( co za zera :(

ale wiecie - niezle sie wkurzylam - na szczescie wszystko usuwam z blogspota i mam nadzieje ze to upadnie, a to sprawka naszych. Komu by sie do komorki podlaczyc jak znam zycie. Numer telefonu... MOJ? to chyba ich i sie zarejestruj. kto to wymysla takie rzeczy? polscy zlodzieje - ani chybi :(

wiecie co - blogspot nie jest polski - to prosze to odlączyć i wiem gdzie żyję - ale się oburzyłam powiem wam. Wkurzyłam się równo. gdzie ja żyję? :( takich blogow jest pelno w sieci mam nadzieje. Kto to tak wymysla. Ich sms - moj numer i tyle. Nie - moj numer na ekranie kompa. No nie wiem - mnie to nie gra STANOWCZO :(

wiecie co - byle jaka strona, ja mam 1 telefon na abonament i co? ja mam wpisać tam W POLSCE jego numer, żeby co niby - za 5 minut mieć 10000 rachunku czy ile? posrało kogoś? matko - jaka to jest dzicz :( gorzej może być tylko w ruskiej mafii. no ja uważam że to pomysł naszych. a ile ja mam tych telefonow miec? jeden na głupie blogi, jak widzę :( ten świat całkiem zdurniał już :( przynajmniej z mojego punktu...siedzenia :(

Powiem wam szkoda, że niczego nie komentujecie. Jakie to już jest naruszanie prywatności wszystko co się dzieje. Wszystko do pracy - żeby szpiegować. Coś strasznego. Przeraża mnie to. Jeszcze mi 2 blogi zostały do skasowania - nie chcę mieć niczego wspólnego z blogspotem już. No ale poza nimi nie ma gdzie pisać. Zawsze ich lubiłam tak jakoś - nie wiem jak inni. Z ciężkim sercem odchodzę. :( Takie życie widocznie jest. Śmierć blogspota. Jedynie, że do majtek nie zaglądają już - tyle człowiek teraz znaczy w tych zdziczałych czasach. Tym bardziej postanowiłam wieść żywot pokutny i sie od tego dziadostwa zwanego ten głupi świat - odciąć. Jeszcze tylko 2 blogi...ufff... trzymajcie za mnie kciuki. W końcu to 5 lat na blogspocie. Aż się popłakałam. No ale z tego powodu nie będzie bloga z egzorcyzmami po polsku dalej. Niestety nie chcę mieć nic wspólnego z takimi szpiegami. Już mam 5 lat życia zmarnowanego przez takich idiotów. Poza tym ezgorcyzmy nie na każdego działaja- na pociechę napiszę zainteresowanym. Ale pociągnę sobie ten wątek na świecie. A bloga w takim razie musze mieć po angielsku. Moje modlitwy zresztą i tak są przedrukami z Kanady. I tyle. te najważniejsze. TORNOTO pisze - mam wszystko gdzieś :( Nie dajcie się KANALIOM!!!