Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość castella

co sądzicie o dziewczynach całujących się na imprezie z nowopoznanym kolesiem

Polecane posty

Gość castella

czekam na wasze opinie

ich sprawa, więc mam to szczerze w dupie. ale gdybym sama tak zrobiła, czułabym się jak dziwka.

Gość castella
aha i czy Wam też się to zdarza??

Gość lelelellele
zwykłe szmaty jak dla mnie

Gość RomanoSexmacher
Wolimy takie ciągnące druty :)

Gość tryku
jak ma 15 lat, to średnio, ale jak 25 itd to nie widzę problemu, co innego jakby doszło do zbliżenia? ale calowanie? to chyba wow dla 13-15 latek:)

mi się nigdy nie zdarzylo, mam 22 lata i jestem od 6 lat ze swoim mężem [ślub był 3 lata temu], nawet kiedy wychodzę gdzieś z przyjaciółkami i jest alkohol nie mam potrzeby flirtowania z innymi facetami.

Gość tryku
ty masz męza, a tu nie doczytałam zeby dziewczyna była zajęta

Gość castella
no własnie chodzi mi "tylko" o całownie. jestem ciekawa waszych opinie, bo ostatnio byłam na imprezie w klubie studenckim. Normalnie rzadko chodze na impreze bo studiuje kierunek inżynierski i nauki jest duuuużo ale na koniec sesji postanowiłam się przejśc. I zauważyłam sporo całujących się "par" oczywiście po pewnej godzinie gdy większość już była nieźle najebana. Osobiście mi nie mam nic do tego, ale...

Gość castella
chodzi o wolne dziewczyny, wiadomo że jak ma sie męza albo chłopaka to to nie robi sie takich rzezczy to raczej oczywiste

Gość no to w dzisiejszych czasach
chyba normalka. w sobote tancze sobie z lasią, nie wymienilem z nia nawet pol slowa a ona mi juz z jezorem leci, ucieklem az sie kurzylo :D

Gość castella
opinie maja to do siebie ze sa rózne...

zapytam inaczej :) potrzebujesz opinii poświadczajacych że to nic złego czy raczej opinii że jest to coś nagannego ?

Gość Dolly89
a sesja już Ci się skończyła, czy siedzisz tu, bo nie chce Ci się uczyć tak jak mnie:p

Gość castella
to chyba raczej obojetne, jestem po prostu ciekawa co inni o tym myślą... a forum jest dobrym miejsce do wyrażania swojej opinii na jakiś temat

Gość castella
skończyła wczoraj:)

to chyba raczej obojetne" a to zależy !!! czy całowałaś czy byłaś całowana czy może byłas tylko obserwatrorką która chciała by być na miejscu całowanej :)

Gość castella
he he byłam obserwatoką, która nie chciał byc całowana

Gość asiunka4444
niby faceci gadaja,że takie laski to zdziry itp, a co powiedzieć o facecie,który tak robi? to działa w obie strony :]

Gość castella
po 2 piwach nie poszłam tam żeby sie najebać tylko po prostu zrelaksować, potańczyć, pobawić się ze znajomymi. fakt, moja znajoma spała juz tyloma kolesiami nowopoznanymi na impreziei wydaje mi ise że liczba jaką mi podała jest zaniżona, a spała juz z około 25 !!!!

Gość lilili1990
dla mnie to dziwne...nawet jak bym była wolna to bym nie mogła.Dla mnie pocałunek to cos zarezerwanego dla bliskiej osoby.

Gość zygzagggg
dla mnie pocałunek jednak ma znaczenie i gdybym nawet całował ise z jakimś chłopakiem po kilku minutach znajomości to potem by nic z tego nie wyszło. Moim zdaniem pocałunek powinien byc przeznaczony dla osoby która jest dla nas ważna, a jak widac dla takich dzieczyn i chłopaków, bo przeciez same ze soba się nie całują nic nie znaczy

Gość całusśśna
to moze ja sie wypowiem jako osoba która tego doświadczyła. dosyc często imprezuje i przyznam się szczerze że juz nie raz zdazyło mi isę po kilku piwach całować z JAKIMŚ chłopakiem. Fakt - taki pocalunek nic nie znaczy, bo to jest tylko zabawa, impreza i wiadomo że z takim chłopakiem nic nie bedzie. Ale gdy spotykma chłopaka, który mi się podoba to nie całuje się z nim odrazu. Życie to zabawa i powinno się z niego korzystać

Gość no to w dzisiejszych czasach
Mysle ze tez nie ma co przesadzac. Czy kazda wasza znajomosc, co przerodzila sie w zwiazek zaczela sie od niewinnych rozmow? Czasem jest tak, ze znajomosc rozwija dynamiczniej i nie ma co tego demonizowac. Ja ze swoja najwieksza miloscia calowalem sie pare godzin po tym, jak poznalismy sie troche lepiej, bylismy na tych samych studiach, ale przez pierwsze pol roku malo rozmawialismy, a ze podobalismy sie sobie nawzajem i jednego wieczora udalo nam sie do siebie troche przyblizyc, to przeciez nie zbrodnia. Calujecie sie dopiero w zwiazku? Inna rzecza jednak jest pojscie na dyskoteke tylko w celu zapoznania/"przelizania" co jest tematem tego topiku. Ja od takich kobiet uciekam, bo podswiadomie czuje ze nie maja za duzo do zaoferowania.

Gość blekotek
mnie tez się zdarzało, gościu mi się podobał, wypiłam troche piwa- bardzo to lubiłam, bo generalnie lubię się całować, nie widzę w tym nic złego:)