Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PolinkaPola

Czy znajdzie sie na tym swiece facet ktory mnie zaakceptuje?

Polecane posty

Ja również zaakceptowałbym taki styl. Poza pracą zresztą ubieram się podobnie bo nie wyglądam na swój wiek ;) Kobieta ubierająca się tak jak lubi jest sobą, dobrze się ze sobą czuje. Aktorki lepiej oglądać w TV a najlepiej w teatrze :) To, że ktoś chce Cię zmieniać (i to już na drugim spotkaniu) oczywiście nie wróży świetlanej wspólnej przyszłości. Pozdrawiam :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Z Warszawy. A Ty? :)

Wiesz, to ze nie wrózy to ja wiem:) Dlatego nie spotykam sie juz z nim, bo jestem szczesliwa bedac teraz soba, a gosciu jest typem oczytanego historyka, ktory oczekuje ze laska bedzie nosic balerinki(bo on lubi), i bedzie zawsze miła, usmiechnieta, i bedzie robic to co on chce. Ja po ostatnich spotkaniach, i rozmowie z dobym kumplem zrozumialam. To wszystko wyglada tak, ze szukaja pustej głupiej laski, ktora mozna ustawic. Ja mam swoj rozum, i chce zeby osoba z ktora juz mam byc, taki moj łeb zryty :p zaakceptowała Emmet z Łodzi :P

Gość a jestem pewna
tak, widze, ze jestes bardzo otwrata, nie musisz tysiac razy tego powtarzac:) nie chodzi o fakt, ze we mnie siedzi zlosc i teraz sie wyzywam, tylko wkurwia mnie pisanie, ze nakladanie spodnic, to swiecenie tylkiem. sama ich czesto nie nosze, preferuje spodnie, ale ostatanio zakupilam sobie pare i uwazam,z e to fajna odmiana i wcale nie trzeba wygladac jak barbie dbajac o siebie, i wygladajac wmiare kobieco( w miare, bo nie nosze szpilek, nie maluje sie mocno, nie swiece tylkiem, ani cyckami co dla ciebie chyba tylko z tym kojarzy sie kobiecosc). dlatego smiem sadzic, ze albo jestes ograniczona, albo nie widzialas w miare fajnie ubranej dziewczyny nigdy. no, ode mine tyle, zycze owocnych posuzkiwan faceta, pozdrawiam🌼

w takim razie czytanie ze zrozumieniem u ciebie to wielki problem, ja powiedziałam ze SZPILKI, KROTKA MINI, Z GOŁA DUPA TO ICH IDEAŁ! sama ubieram sie w krotkie spodenki i spodniczki, umiem sie ubrac kobieco. nie jestem ograniczona, bo umiem sie dostosowac do kazdej sytuacji. Ty jestes ograniczona bo widzisz to co chcesz widziec....

hehehe no w gruncie rzeczy masz racje, nie bede zmieniac, niech mysla co chca! a Ty co dzis robisz? zadnych zajec nie masz??

CrazyHelloKitty => Jeśli już to kafeteria schodzi na suki. Psów tu stosunkowo mało...

No ja dzis tez mam wolne, a jutro do pracy od 12 do 20 :( jejuuu to jest w niej najgorsze ze niedziele i swieta się pracuje

moze byc nawet na krowy i tak wiadomo o co chodzi, w kazdym temacie, w kazdym problemie, z ktorym tutaj sie ktos zgłasza, zostaje wyzwany, ponizony itp. I to niby wg poprzednich powyzszych wpisów ja mam problem....