Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni25

chcę dostac okres w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość moni25

Mam problem. bralam przez 3 miesiace tabletki antykoncepcyjne yasminelle lecz z klopotow finansowych przeszlam na revidon bralam je miesiac . jestem teraz na wakacjach i chcialam nie dostac okresu wiec pominelam przerwe 7 dniową i wzielam odrazu 2 opakowanie lecz innych tabletek dlatego ze zgubilam recepte a zawsze mialam w razie potrzeby opakowanie diane35 wzielam je i czuje sie okropnie ! ciagle chce mi sie wymiotowac , i mam okropny bol glowy, czuje sie zmeczona, chce je szybko przerwac dostac okres i po 7 dniach wziac kolejna paczke tylko revidonu moge zrobic cos takiego ? 24 tabletki plus 7 dni przerwy i kolejne opakowanie ? czy musze je teraz brac do konca ? mam ich jeszcze 18 ;( nie wiem czy to wytrzymam.

jak przerwiesz branie tabletek to dostaniesz okres może to być odrazu a może za kilka dni

Moni jak odstawisz Dianę to poczekaj do okresu i od pierwszego dnia okresu można brać nowe tabl. Swoją drogą jednak wyczulam Cię o rozwagę w zażywaniu tabl, bo przez takie działania łatwo wywołać zaburzenia hormonalne w organiźmie- trudniej jest potem to leczyć-niestety