Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johny_kalesony

Ładna czy nie?

Polecane posty

Gość creativ e
ONA MA METALOWEGO PRYSZCZA NA NOSIE ! ! ! Metalowym pryszczom mówimy stanowcze NIE ! :)

Gość creativ e
ONA MA METALOWEGO PRYSZCZA NA NOSIE ! ! ! Metalowym pryszczom mówimy stanowcze NIE ! :)

Gość johny_kalesony
chciałem poznac opinie publiczną... choć w sumie nie wiem po co tu dałem ten watek, skoro tu pelno debili siedzie -> bez obrazy :P Moze dlatego ze jestem ostaro podjarnay tą randką z nia..

Gość johny_kalesony
mowiłem juz jej o blondzie, bo lubie bardziej blondynki... musiałem napisac bo jestem jakis nabuzowany przed tą randką:P

Gość bogini gitary
Ciekawa jestem czy laska zadowolona by była z faktu, że wrzucasz jej zdj na kafe i pytasz ludzi czy ładna haha. U mnie taki facet byłby skreslony

Gość johny_kalesony
ona nic nie wie, ale jakby sie dowiedziała pewnie bym juz sie z nią nie spotkał:O Na szczescie ona rzadko siedzi na necie :)

Gość wyslij xD
tak więc zasięgnąłes opini publicznej u debili , lepiej Ci? Wkurzasz sie, bo niektorzy napisali ze nieładna?

Gość johny_kalesony
hmm mi ten kolczyk jest obojetny :p miała wiecej kolczyków, ale na szczescie pozdjemowała ze wzg na swoją prace;-)

Gość nie wiem do końca
ona nie jest z Pń, czasmi?? a ogólnie na pewnoe nie jest brzydka;) Nie pytaj o opinię innych, bo każdy ma inny gust i dobrze:D

Gość johny_kalesony
nie wszyscy sa debilami, ale wiekszość ludzi siedzących tu na kafe tak :D Jestem spokojny :P

Gość do wyślij xD
'Ja osobicie przepadam za filigranowymi dziewczętami, a u ciebie pachnie mi solarką i czarną farbą do włosów. ZA duzo czerni' znasz w ogóle znaczenie słowa FILIGRANOWA?:O

Gość johny_kalesony
tak znam :-)

Gość wyslij xD
filigranowy - drobny, delikatny. Coś źle?

Gość johny_kalesony
ale ona taka nie jest :P

Gość do wyślij xD
z Twojego zdania wynikało, że nie... napisałeś, że lubisz filigranowe a ta jest po solarce i ma czarne włosy

Gość nie wiem do końca
no taka do końca solara znawcy, to ona nie jest nie ma wyregulowanych brwi, mocnego makijazu, jak mówi autor tipsów itp. A kolor farby o niczym nie świadczy;) Mi akurat solara kojarzy się też z takimi co zamiast brwi mają kreski, a jak maja grube brwi, to zawsze zrobione henna mega czarne, nawet przy blond włosach:)

Gość johny_kalesony
ze co?:D Gdzie ja cos napisałem ze lubie filigranowe dziewczęta?:D

Gość makarena a
jezu, nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Z mojej wypowiedzi wyraznie wynika, ze ta dziewczyna mi sie NIE PODOBA, wole filigranowe, delikatne, a ta nie wygląda na taką, A potem biadolą ze gimnazjalisci nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Gość wyślij xD
jezu, nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Z mojej wypowiedzi wyraznie wynika, ze ta dziewczyna mi sie NIE PODOBA, wole filigranowe, delikatne, a ta nie wygląda na taką, A potem biadolą ze gimnazjalisci nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Gość facettttttt86
szczerze? nieładna.

Gość rozwazna nie romantyczna
BEznadziejna dyskusja. JEdnemu sie podoba, bo lubi opaloną skórę i kobietę "czarną mambe" Drugiemu nie, bo woli jak juz wspomniał filigranowe dziewczyny. Wazne zeby tobie sie podobała, a jeszcze wazniejszy jest charakter. Ludzi z kafe nie pytaj o zdanie na takie tematy

Gość johny_kalesony
koniec dyskusji. Uciekam sie szykowac... Co do brwi-> to jej sprawa, mi tam wszxystko jedno...:P:P MIŁEGO DNIA

Gość mi sie nie podoba
jakie ma ząbki królicze hahahah

Gość fajterrrr
Ms White, a jakie ma jak nie zielone? CHyba ze cierpię na daltonizm xd