Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dara...

moje dziecko

Polecane posty

zmień pediatrę! dlaczego masz od piersi odstawiać? nie rozumiem! ale co do nocek to chyba jednak powinnaś spróbować innych metod zasypiania niż w wózku. a co do jedzenia nocnego, mój przestał sam jak miał 11 miesięcy. odstawił sie od piersi i skończyło sie nocne jedzenie, pojawiło się za to nocne picie :P nie martw się na zapas tą anemią! najpierw zbadaj krew. i absolutnie nie wprowadzaj kaszek!!!!! one strasznie tuczą. jeśli mały by za mało ważył to tak, ale w tym wypadku po co? zwłaszcza ze sam nie chce! poczytaj o diecie bogatej w żelazo i się do niej stosuj.

Gość MARCIN kkkkkkkkkkkk
Tak kurwa wam mózgi truje Tylko w tej zjebanej polsce dziecku nie wolno nic jeść A latem w ciepłuy dzień to najlepiej kożóch ubrać Pierdolone polskie mamuśki

Gość jak wy karmicie dzieciaki
sraty- idź daj dziecku daj kolejnego danonka....takie pseudo matki bym w więzieniu zamykała

Gość lady balerona
No i sie zaczela wojna na noze!!! Dawaj, po ryju, po ryju! Dziecko ani nie umrze od danonka, ani od jablka, ani od mleka matki w nocy, ani nie bedzie jakims superokazem zdrowia od kisielu. Jak lekarz podejrzewa anemie, to niech nie podejrzewa, tylko niech zleci badania - i niech powie, co mu ma dawac. Bo jak ona sie zacznie pytac na tym boskim forum wszystkich ekspertek, to sie tylko dowie, ze jest wyrodna matka, jej dziecko jest tluste, a ona nic nie umie.

Gość MARCIN kkkkkkkkkkkk
Na całe szczescie moja mama jest Włoszką i miałem zajebiście szczęsliwe dzieciństwo Danonków jeszcze nie było ale inne produkty mleczne tak A mojej córeczce dajemy danonki bo nie zawierają konserwantów

Gość dobra dara...
wiecie co ja tu o co innego pytałąm a nie o danonki.to że moje dziecko zje co drugi dzień 2łyżeczki danonka to od razu mnie nazwano wyrodna matką...

Gość taki maly czlowiek
ja mojemu ( 11 miesiecy) nie daje co prawda danonka ale... robie budyn na mleku krowim,mały pije czasem trochę mleka ( laciate) wiec nie rozumie dlaczego nie danonki i inne serki. Jeżeli dziecko nie jest uczulone, nic mu sie po tym nie dzieje to niby czemu nie może?

Gość lady balerona
Moja kolezanka ma dziecko w wieku jakos 3-4 lata. Dziewczyna nie chce jesc zadnych warzyw ani nic, tylko mieso. Mieso, mieso, mieso. Czasem borowki, jedynie to jej z zieleniny smakuje. Pewnie byscie te matke zaciupaly, ze dzieckiem sie nie umie zajac. Glupie, leniwe krowy, ktore tylko na forum wysiaduja calymi dniami

Gość hej kozak
MARCIN kkkkkkkkkkkk- to co roisz na babskim forum szcześliwy dzieciaku??? czyżby coś z osobowościa nie tak? hahahha

Gość taki maly czlowiek
a co zlego ze sie facet dzieckiem interesuje. A znasz takie forum dla facetow ?!

Gość dobra dara...
moje dziecko jest kochane, zdrowe i zadbane.a lekarz nie podejrzewa anemii tylko mi powiedział że jak będę jej dawać mało stałego jedzenia to tak może się stać.czy wy na kawe zawsze musicie się błotem obrzucać??