Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupeek

wypowiedź Pani Jakubiak

Polecane posty

Gość gupeek

http://wiadomosci.wp.pl/kat,91682,title,Platforma-dazy-do-monopolu-demokracja-tego-nie-znosi,wid,12403475,wiadomosc_video.html (z linku pewnie trzeba wyciąć spacje, bo kafe jak zwykle go potnie na kawałki) Jak ta kobieta może tak bezczelnie kłamać? Mówi, że zwycięstwo Bronisława Komorowskiego stworzy monopol polityczny, doprowadzi do sytuacji, w której cała władza będzie w rękach jednego obozu. A ja chcę zapytać - czym była władza w rękach braci (prezydent+premier), ekspresowo wymieniona KRRiT, powoływanie na najwyższe państwowe stanowiska swoich byłych współpracowników (choćby p.Skrzypek w NBP) Ja nie twierdzę, że Komorowski czy Tusk są jakimiś chodzącymi ideałami, że sa nieomylni, czy nieskazitelni. Ale taka hipokryzja, jak w ustach tej pani, jest po prostu nie do pomyślenia. Ona w żywe oczy kłamie i manipuluje ludźmi. Szczerze - chciałbym głosować na kogoś innego, niż p.Komorowski, jedyną przyczyną, dla jakiej zamierzam oddać na niego głos jest pogonienie Donka do roboty, żeby przestał w końcu się migać ze słowami, że on rządzić chce, ale prezydent mu nie pozwala. Jednak w sytuacji, kiedy alternatywą jest Kaczyński, ten kłamca i obłudnik - nie widzę innego wyjścia.

Gość i masz racje brawo